Ingen kom til hendes søns 4-års fødselsdagsfest: Årsagen vil få dit blod til at koge

03/11/2023 14:31

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
Ingen dukkede op til hans fødselsdagsfest, og i stedet blev han udsat for grov mobning.

Mest læste i dag

Åbenlyst er fødselsdagsfester menet som særlige begivenheder, men desværre udviklede den 4-årige Malachis fødselsdag sig til en katastrofe. Ingen var nemlig interesserede i at deltage i hans fest, udelukkende på grund af hans mors valg om at servere en vegansk fødselsdagskage.

Moren, 27-årige Angel Craine, har nu søgt hjælp udefra. Craine forklarer, at hun havde udsendt invitationer to uger forinden, men modtog ingen svar overhovedet. I stedet blev hun mødt med den triste besked om, at hendes søn blev mobbet i skolen på grund af den veganske kage.

"De mobbede ham og sagde, de ikke ville komme, medmindre der var kød i kagen," udtaler hun ifølge Unilad til 7NEWS.

Hun forklarer, at hun selv havde bagt en vegansk chokoladekage til Malachis fødselsdag og havde endda forberedt en Pokémon-temafest, som Malachi havde set frem til, men ingen dukkede op.

"Malachi var meget ked af, at ingen ville være hans venner eller komme, men han er meget stærk."

Foto: Privat

Efter at være blevet mødt med skuffelsen over, at ingen tilmeldte sig hendes søns fødselsdagsfest, søgte hun råd i Facebook-gruppen "Vegans in Australia".

"Min fireårige søn bliver mobbet meget, fordi han er veganer."

"Så tænkte jeg, om der er nogen i nærheden af Northside i Brisbane med veganske børn, der ville overveje at deltage i hans fem års fødselsdag," skriver hun på Facebook.

Siden er Craine blevet overvældet af støtte, og nu forventes 12 børn at deltage næste år.

"Han er meget glad for at få venner med de samme interesser og værdier."

"Jeg er meget taknemmelig for det veganske samfunds omsorg," siger hun.

Craine er selvfølgelig ked af, at hendes søn er blevet mobbet i skolen, men hun er også stolt af ham, fordi han står fast ved sine overbevisninger.