I hele 27 år har Kevin været trofast medarbejder hos Burger King: Nu har han fået over 2.750.000 kr.

24/08/2023 08:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock.com
Det er væltet ind med donationer til en tidligere Burger King-medarbejder.

Mest læste i dag

En Burger King-medarbejder ved navn Kevin Ford er blevet berømt på nettet, da det er kommet frem, at han har været til stede på arbejde hver eneste dag i næsten 30 år. Hans utrættelige engagement har ført til donationer på mere end £320.000, hvilket svarer til cirka 2.750.000 danske kroner.

Historien om Kevin Fords bemærkelsesværdige præstation blev viral i juni sidste år, da en video af ham, hvor han åbnede en gavepose efter 27 års tjeneste hos fastfoodkæden, blev delt online.

Kevin Ford, der arbejdede som kok og kasserer hos Burger King i Las Vegas lufthavn, modtog en lille gennemsigtig pose, der indeholdt diverse små gaver, herunder pastiller, en Starbucks-kop og en biografbillet.

Foto: Twitter

I et interview med TMZ udtrykte Kevin Ford sin taknemmelighed for gaven, men bemærkede, at det virkede som "overflødige genstande", som om de blot var ting, der lå rundt omkring, som de valgte at samle sammen.

"Jeg værdsætter alt, jeg er taknemmelig for alt, jeg får. Det er en fantastisk virksomhed, som du ved, jeg har været en del af i 27 år. Men som mange store virksomheder har de mistet kontakten med deres medarbejdere, og på grund af begivenheder som covid og lignende begyndte de at reducere deres støtteprogrammer," udtalte han og tilføjede:

"I de første 20 år fik vi anerkendelse og belønninger, men det virkede faktisk, som om biografbilletten var en form for det. Jeg tænkte: 'Endelig har de givet mig min anerkendelse', men så opdagede jeg, at der kun var en biografbillet - ikke engang to. Så jeg tænkte, 'Det er lidt for meget', og det føltes som om, det var genstande, de bare havde liggende og samlede sammen."

Det viste sig, at mange delte hans synspunkt, for kort efter at videoen blev delt online, oprettede hans datter Seryna en GoFundMe-kampagne, hvor donationerne hurtigt begyndte at strømme ind.

Foto: GoFundMe-siden

På GoFundMe-siden forklarede Seryna årsagen til, at hendes far blev ved med at arbejde på restauranten i så mange år.

"Han begyndte oprindeligt at arbejde her som enlig far, da han fik forældremyndigheden over mig og min ældre søster for 27 år siden", skrev hun og fortsatte:

"Selv da vores familie voksede, og han blev gift igen, fortsatte han med at arbejde her på grund af den fantastiske sundhedsforsikring, som blev tilbudt gennem arbejdsgiveren, takket være fagforeningsaftaler. Denne forsikring dækkede fuldt ud sundhedsomkostningerne for alle fire af hans døtre gennem gymnasiet og college."

Seryna understregede, at hun ikke bad om penge eller forventede donationer på nogen måde. Hun nævnte dog, at hvis nogen ønskede at "give en gave" ved at bidrage med et beløb, ville pengene blive brugt til, at hendes far kunne tilbringe tid med sine børnebørn.

Siden da har bidragene nået imponerende £320.251, hvilket svarer til 2.750.000 danske kroner.