Hund vil ikke drikke postevand: Ejer bruger et vanvittigt beløb hver måned på flaskevand

05/09/2023 18:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Det er dyrt at have kæledyr, men for en kvinde i England er det endnu dyrere end normalt, da hendes hund udelukkende drikker flaskevand.

Mest læste i dag

29-årige Lizzi Pallister fra Exeter i det sydvestlige England tog tidligere på året imod den fem måneder gamle franske bulldog, Henry, som skulle blive en del af hendes og hendes datters nye familie.

Ladbible har rapporteret, at Lizzi hurtigt opdagede, at Henry havde en meget speciel smag.

Udover at nægte at gå på trapper eller sove alene, har Henry også fastholdt, at han kun vil drikke vand fra en flaske, og Lizzi kan ikke narre ham ved at servere vand fra hanen i en flaske.

Han er bestemt kræsen med sin kilde til hydrering.

Lizzi beskriver, "Jeg har forsøgt at hælde postevand i flasker, og han ved det. Han forventer, at jeg åbner flasken foran ham, som om han siger: 'Jeg er ikke en tåbe'."

Årsagen, ifølge Lizzi, er, at Henry har set Lizzi's toårige datter drikke flaskevand, og derfor ønsker han det også.

Hun forklarer, "Fordi han ser, at min datter bliver forkælet, vil han også være det."

Lizzi har forsøgt flere gange at give sin nye hund vand fra hanen, men Henry nægter at drikke det, og det har resulteret i, at hun bruger omkring 350 kroner om måneden på flaskevand til ham.

Lizzi siger, "Jeg har aldrig stødt på en hund som Henry før. Han skal være i centrum, han er 100 procent en diva."

Hun uddyber, "Hver morgen, når jeg sætter vand fra hanen på gulvet, skubber han til det og sætter sig så og kigger på mig som om han siger: 'Godt forsøg - hvor er mit flaskevand?' Jeg går igennem to pakker med 12 flasker hver uge, hvilket koster omkring £10 [87 kroner] om ugen."