Hun troede, at hun havde fundet den perfekte mand: Så sendte han besked, der fik det til at løbe koldt ned ad ryggen

21/11/2023 12:11

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Instagram
Hun troede, at hun havde fundet sin drømmemand. Men én dag modtog hun en besked, der fik det til at løbe koldt ned ad ryggen.

Mest læste i dag

Når man befinder sig i et romantisk forhold med en anden person, er det ofte let at overse nogle af de negative aspekter, ens partner måtte have. Dog kan kærlighed også føre til en form for forblændethed, hvor man ender med at ignorere advarselslamperne, der blinker foran én. Dette var præcis, hvad forfatteren Jana Hocking oplevede.

Den australske forfatter og journalist afslørede, at hendes tidligere partner viste adskillige tegn på problematisk adfærd. Desværre var det noget, hun ikke havde lagt mærke til, og det fortryder hun den dag i dag.

Gennembruddet kom, da hun modtog en besked fra sin tidligere partner, der sendte 'øjeblikkelige kuldegysninger' ned ad hendes rygrad. På dette tidspunkt indså hun, at hun måtte afslutte forholdet.

Foto: Instagram

Jana beskriver allerede forholdet som vanskeligt, hvor hun følte, at hun nåede bunden og endda tabte over 5 kg på få uger som resultat. Ifølge Daily Star kulminerede det hele i en voldsom konfrontation, der fik Jana til at føle sig truet.

Beskeden fra hendes partner, hvor han erklærede sig som en farlig fjende, var det afgørende øjeblik, der fik hende til at indse, at hun måtte afslutte forholdet. Efterfølgende søgte Jana hjælp fra en terapeut for at håndtere den ubehagelige situation.

Foto: Instagram

"Jeg indså, at der var mange advarselslamper fra begyndelsen. Den første var hans 'jokes' om de skræmmende mennesker, han kendte. Han ville sige ting som 'så lad være med at lægge dig ud med mig'," deler Jana med Daily Mail.

"Den anden advarselslampe var den måde, han talte om sine sidste to ekskærester. Efter et par drinks snakkede han altid om, hvor 'sindssyge' de var. Han gik aldrig i detaljer. Han sagde bare, at de enten var 'sindssyge' eller 'lede.'"

Jana har nu lært af sine erfaringer og er opmærksom på, hvad hun skal være opmærksom på, for ikke at gentage fejlene. Hun håber også, at andre kvinder vil være årvågne, hvis de oplever noget, der ikke stemmer helt overens med et sundt forhold.