Hun har brugt 85.000 kroner på at ligne en dukke: Se hvordan hun så ud før

11/11/2023 18:52

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Instagram
En kvinde har brugt ca. 85.000 kr., fordi hun har ønsket at ligne en dukke. Det har ført til, at hendes familie har slået hånden af hende.

Mest læste i dag

Dolly Mix stammer fra en velstående baggrund i Somerset, England, og hendes familie har endda forbindelser til kongelige kredse.

Trods hendes privilegerede opvækst har Dolly indrømmet, at hun altid har følt sig anderledes. Dette blev tydeligt, da hendes familie brød med hende, fordi hun ønskede at adoptere et udseende inspireret af en Barbie-dukke.

Den nu 29-årige kvinde har længe haft en drøm om at ligne en Barbie med blondt hår, store bryster og fyldige læber. Ved at gennemgå en række kosmetiske indgreb har hun nu opnået det udseende, hun ønskede. Dette inkluderer større bryster samt brug af botox og læbefillers for at opnå et mere plastikagtigt ansigt.

Dolly udtrykker sit mål klart: "Jeg ønsker at se mere plastikagtig ud end menneskelig. Jeg beskriver mit udseende som en 'bimbo-dukke'."

Foto: Instagram

For at forfølge sin drøm forlod Dolly sin familie i Bath og flyttede til London i starten af sine 20'ere for at udforske sin egen identitet og skabe sit eget liv.

I et åbent interview deler Dolly, at det især var hendes far, der ikke støttede hendes ønske om et unikt udseende. Hendes familie behandlede hende dårligt og nedgjorde hendes udseende, hvilket førte til, at hun ikke har set dem i mange år.

Foto: Instagram

Dolly afslører, at hendes families plan for hende var at gifte sig, få børn og opretholde en traditionel familie. Hendes far forsøgte konstant at arrangere ægteskaber med velhavende godsejersønner, hvilket hun kraftigt modsatte sig.

Selvom Dolly ikke har kontakt med sin nærmeste familie, har hun for nylig genforenet med sin kusine Carly efter fem års adskillelse, og de planlægger at mødes igen efter et vellykket gensyn.