Hun fik en besked fra sin mand: Indså straks, at noget var alvorligt galt.

30/07/2023 19:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
Hun indså med det samme, at noget var helt, helt galt.

Mest læste i dag

Drabssagen, der har rystet både Tyskland og Thailand, drejer sig om en tragisk hændelse.

Offeret, en mand fra Tyskland, blev mandag fundet død i et køleskab i et lejet hus i den sydthailandske by Nong Prue.

Konens uhyggelige fornemmelse havde allerede flere uger forud for tragedien givet hende en anelse om, at noget var helt, helt galt. Det var nemlig den første gang, hun havde modtaget en SMS-besked fra sin mand. I deres fem år lange forhold havde han aldrig tidligere sendt hende en SMS.

Indholdet af beskeden var angiveligt uskyldigt og informerede hende om, at han ville være forsinket til deres frokostaftale 4. juli, da han var sammen med en klient på arbejde. Han forsikrede, at han ville ringe til hende senere. Men det, der vakte alarmer, var det faktum, at hun modtog en SMS fra ham, hvilket var meget uventet.

Politiet har nu en mistanke om, at SMS-beskeden i virkeligheden blev skrevet og sendt af hans morder, hvilket skaber en dyster og skræmmende dimension til sagen, som BBC rapporterer.

Efterforskningen har ført til fundet af en kædesav og flere opløsningsmidler, som formodes at være blevet brugt til at dræbe og forsøge at bortskaffe liget.

Desuden har politiet sikret videomateriale fra CCTV-kameraer, der viser, hvordan køleskabet bliver fjernet fra stedet. Det antages, at liget af den tyske mand gemmer sig inde i køleskabet.

Flere tyskere er allerede blevet anholdt af det thailandske politi under mistanke om at være involveret i mordet på den 62-årige mand. Situationen har skabt chok og bestyrtelse både i Tyskland og Thailand.