Hospital ignorerede symptomer og udskrev kvinde: To dage senere mistede hun livet.

06/09/2023 18:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: GoFundMe
Symptomerne, der indikerede, at hun var blevet ramt af et hjerteangreb, blev ignoreret.

Mest læste i dag

Carolyn Stanton, en Victoria, Australien, indbygger, gennemgik en uforståelig række af begivenheder, der ville udvikle sig til et ubærligt mareridt.

Først blev hun diagnosticeret med en hjernelæsion i hendes højre frontallap, hvilket krævede indlæggelse. Efter hendes udskrivning, selvom hun stadig led af intense smerter, blev hun blot henvist til at bestille en tid hos sin egen læge, ifølge TYLA.

Det tog ikke mere end et døgn, før hun blev indlagt igen, denne gang som følge af et fald i sit eget hjem. Familien påstår, at hun havde oplevet halvsidig lammelse som følge af et slagtilfælde og var faldet i brusebadet, men hospitalet valgte ikke at undersøge yderligere. Hun blev udskrevet igen med en recept på smertestillende medicin.

Dagen efter blev hun ramt af endnu et anfald, hvilket førte til hendes indlæggelse på et hospital i Clayton. Her blev familiens forfærdelige sandhed afsløret. Scanninger afslørede, at den tidligere påviste hjernelæsion faktisk var resultatet af et slagtilfælde. Yderligere scanning afslørede, at hun havde haft flere slagtilfælde inden anfaldene begyndte.

Lægerne meddelte Stanton's familie, at hendes højre hjernearterie var blokeret, og hendes hjerne blev ikke tilstrækkeligt forsynet med ilt, hvilket udløste anfaldene. Desværre blev hun ramt af flere anfald, der var så voldsomme, at hun til sidst blev erklæret hjernedød.

Familien besluttede at slukke for respiratoren den 6. august og søger nu retfærdighed. Datteren, Stephanie Haysom, udtalte ifølge TYLA: "De ignorerede hendes symptomer fuldstændigt. Efter min opfattelse viste de ingen interesse for hendes velbefindende. Jeg ønsker, at ansvarlige parter stilles til regnskab for deres handlinger."