Hidtil uset billede af Archie: Ligner sin far prins Harry på en prik

01/05/2023 11:25

|

Henrik Rothenbücher

Foto: Netflix
Man skal ikke være bange for, at Harry ikke er far til lille Archie. De to ligner nemlig hinanden på en prik.

Mest læste i dag

Det er sjældent, at kongelige entusiaster får et glimt af Harry og Meghans lille søn, Archie, men på billedet nedenfor ses en lille mini-version af Harry tydeligt.

Glimtet af det tætte bånd mellem prins Harry og hans søn prins Archie blev fanget i Harry & Meghans Netflix-dokumentarserie, og et bestemt øjeblik i serien fremhæver den slående lighed mellem far og søn.

Billedet, som menes at være taget af Harrys hustru Meghan Markle, viser en begejstret prins Harry, der kravler på knæ og hænder efter sin lille søn. Prins Archie, der står oprejst, viser sit charmerende smil - og det er tydeligt, at han er en miniatureversion af sin far.

Ikke alene matcher Archies rødbrune hår Harrys gyldne lokker, men deres lignende smil og runde kinder er også utroligt søde ligheder mellem de to.

Nedenfor kan du se det dejlige billede:

Foto: Netflix

Prins Harry og Meghans dokumentarserie har givet dem en chance for at fortælle deres version af historien og give fans et indblik i deres nye liv i Amerika, hvor de bor i Montecito.

Selvom parret har besluttet at holde deres børn, Archie og Lilibet, ude af mediernes søgelys siden deres flytning til USA, har de valgt at dele flere hidtil usete billeder af deres børn i Netflix-dokumentarserien.

Om 5 dage skal prins Harry til sin far, kong Charles' kroning, men dette bliver uden Meghan. Hun bliver i stedet derhjemme, hvor hun vil fejre lille Archie.