Hendes mand nægtede at have lagengymnastik før ægteskab af særlig grund: 'Jeg opdagede grunden under vores bryllupsrejse'

05/11/2023 08:32

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
En nygift kvinde fandt ud af på bryllupsrejsen, hvorfor hendes mand ikke ville have lagengymnastik før ægteskabet.

Mest læste i dag

Ofte er det af religiøse årsager, at folk vælger at udskyde intimitet indtil ægteskabet. Men i dette tilfælde var det ikke årsagen til, at en nygift kvinde opdagede, at hendes mand havde ventet med at indlede seksuelle forhold af en helt anden grund.

Ifølge Daily Mail afslørede hun på deres bryllupsrejse, at hendes mand har en lille penis.

Kvinden, der er 27 år gammel, har delt sin historie på Reddit. Hun forklarer, at hendes fem år ældre mand tidligere havde undgået hendes forsøg på intimitet og hævdede, at han var "gammeldags på den måde."

Men efter at have opdaget sandheden, føler hun sig såret. Hendes mand havde løjet for hende om årsagen til at vente med at have sex, hvilket viste sig at skyldes hans manglende størrelse.

"Vi var kun kærester i seks måneder, forlovede i yderligere seks måneder og blev gift for nylig. Jeg er bogstaveligt talt lige vendt tilbage fra min bryllupsrejse for et par timer siden," skriver hun på Reddit.

Kvinden forklarer også, at hendes mand ikke er religiøs, selvom han hele tiden hævdede at have "gammeldags" overbevisninger om at gemme sig selv til ægteskabet.

På bryllupsrejsen opdagede hun, at hendes mands vedhæng kun måler lidt over tre centimeter, og dette har såret hende. Hun spørger på Reddit, om det er berettiget, at hun er vred på ham.

"Er jeg en dårlig person for at føle mig skuffet? Og for at være ked af, at jeg ventede indtil vores bryllupsrejse for at finde ud af, at han ikke er så 'gammeldags', som han påstår?" spørger hun.

Kvinden understreger, at hun ikke har til hensigt at "skamme" sin mand, og hun ved ikke engang, hvordan hun skal bringe emnet op. Hun siger, at hun opførte sig som om intet var usædvanligt, men føler, at der er blevet holdt noget fra hende.

I kommentarerne på Reddit påpeger flere, at det ikke kun handler om størrelsen på mandens penis, men om tillid i forholdet. De mener, at det er et alvorligt tillidsbrud, at han ikke fortalte hende sandheden.

"Nøglen her er tillid. Det handler ikke om størrelse. Han stolede ikke på dig nok til at være ærlig, og nu kan du ikke stole på ham," skriver en person.

En anden påpeger, at kvinden begik en fejl ved at gifte sig med sin mand efter kun seks måneders forhold.

"På dette tidspunkt er der sandsynligvis flere overraskelser i vente for dig. Vær forberedt, for du har lige giftet dig med en person, du ikke kender," lyder det fra en anden kommentar.