Heidis bagdør åbnede sig uforklarligt af sig selv igen og igen: Da hun tjekker sin overvågning, taber hun kæben

03/04/2024 14:35

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
Heidis (22) terrassedør blev gentagne gange efterladt åben, og langsomt begyndte den unge kvinde at bekymre sig om, at hendes hjem kunne blive brudt ind. Men sandheden efterlod hende forbløffet.

Mest læste i dag

For tre dage i streg bemærkede en kvinde fra Los Angeles til sin forbløffelse, at hendes store glasdør på mystisk vis stod åben. Disse hændelser gjorde naturligvis Heidi ængstelig, og hun var fast besluttet på at finde en forklaring.

Derfor opsatte hun et kamera for at holde øje med terrassedøren.

Overraskelsen var stor, da hun gennemgik optagelserne fra overvågningskameraet. Den 22-årige Heidi kunne ikke tro sine egne øjne.

"Hvem skulle have troet det, men det var min hund," udtalte Heidi på sin TikTok, hvor hun også delte videoen fra kameraet.

I denne video, som nu har nærmet sig en million visninger, ser man en stor schæferhund, der behændigt åbner døren ved hjælp af sin mund til at manipulere låsen.

"Han har fundet ud af, hvordan man åbner døren, så han kan slippe de andre hunde ind," forklarer hundens ejer.

I stedet for irritation udtrykker Heidi sin beundring: "Fantastisk hund, ikke sandt? Det overraskede mig."

Hun føler dog også en vis lettelse over opdagelsen - det var jo ikke en ubuden gæst, der gentagne gange var trængt ind i hjemmet, men derimod hendes egen opfindsomme hund, som blot ønskede at være sammen med sine venner.

Videoen af den dygtige hund kan du se lige her.