Han var prinsesse Dianas elsker: Du vil aldrig gætte, hvad han laver i dag

10/07/2024 16:12

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
James Hewitt havde en femårig affære med prinsesse Diana. I dag ser hans liv dog helt anderledes ud.

Mest læste i dag

Prinsesse Dianas tidligere elsker, James Hewitt, arbejder nu som gartner med en årsløn på 34.500 kroner, ifølge Daily Mirror.

Den 64-årige James Hewitt havde en femårig affære med Diana, der startede i 1986, mens han tjente som kavaleriofficer.

Hans liv har dog ændret sig markant, og han arbejder nu som gartner i området ved den lejlighed, han deler med sin ældre mor.

Nogle af de andre beboere i herregården fra det 17. århundrede mener dog, at hans evner som gartner måske ikke er så gode, som han selv tror.

En af beboerne påstår, at han har ødelagt et gammelt træ i et mislykket forsøg på at få det til at se kongeligt ud og forme det som et vinglas.

Pauline og Barry Presswell, der bor i bygningen i Farringdon nær Exeter, fortæller, at de blev uvenner med ham på grund af episoden med træet.

"Han ødelagde et smukt 100 år gammelt træ, som vi plejede at elske at se fra vores vindue," sagde den 76-årige Barry Presswell.

Den 71-årige Pauline Presswell tilføjede, at træet var blevet reduceret fra 5,5 meter til 3 meter i højden og nu ligner en blæksprutte.

Hun nævnte også, at James Hewitt hyrede en 'trækirurg' til at hjælpe med arbejdet. "Jeg prøvede at stoppe dem og sagde, at jeg ville blive der, indtil de stoppede, men det var for sent," fortalte hun.

James Hewitt har tidligere boet i Marbella, hvor han drev en bar. Da den lukkede, flyttede han ind i sin mors toværelses lejlighed, der er værd cirka tre millioner kroner.

Prinsesse Diana indrømmede sin affære med Hewitt i den berømte Panorama-dokumentar fra 1995.

Hun beskrev deres forhold som mere end venskab og indrømmede, at hun elskede ham. Men hun var knust, da han udgav en bog i 1994, der afslørede deres affære og indeholdt mange fantasifulde detaljer.

Hun var især bekymret for, hvordan hendes to unge sønner, Harry og William, ville reagere. Prins Williams reaktion var både moden, kærlig og hjerteskærende, selvom han kun var 12 år gammel på det tidspunkt.

Hendes tidligere beskyttelsesofficer, Ken Wharfe, skrev om affæren i sin bog 'Diana: Closely Guarded Secret'.

"Hewitt, en naturlig charmør, gav hende den opmærksomhed og kærlighed, hun længtes efter," skriver han i bogen.

Parret mødtes ofte i en gammel hytte i Devon, der tilhørte James Hewitts mor, Shirley, hvor 'de knirkende gulvbrædder i soveværelset fortalte historien mere højlydt end nogen tilståelse'.

Den tidligere kaptajn har gennem årene gentagne gange været nødt til at benægte, at han er prins Harrys rigtige far.