Gammel CIA-hemmelighed afsløret: Hemmeligt trick til at bekæmpe smerte

11/03/2021 13:04

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

En TikToker hævder at have fundet en metode til at reducere smertesignaler i hjernen, som blev afsløret af CIA som en del af sit Project Stargate.

Stephanie Forlini, der er kendt for at dele information omkring åndelig og holistisk helbredelse, delte smertelindringsteknikken som en del af hendes 'CIA-Declassified' serie på TikTok.

Den unge kvinde fortæller at hun blev 'freaked out' efter at have forsøgt den usædvanlige smertelindringsmetode, som hun siger 'virkelig fungerede'.

I klippet ser hun ud til at vise et CIA-dokument, der beskriver den bizarre teknik, 'som bruges til at udvide bevidstheden og få dig til at interagere med ikke-fysiske energier' – som hun siger det.

Hun forklarer videre, at metoden faktisk kommer fra Monroe Instituts Gateway-program, som hun siger ”er det medicinske program, som CIA brugte i deres forskning i Project Stargate,”

Project Stargate var det undercover-navn, der blev brugt til en enhed fra den amerikanske hær i Maryland, der blev oprettet for at undersøge muligheden for psykiske fænomener i militæret og efterretningstjenesterne.

Enheden blev senere først offentliggjort i 1995, efter at CIA fastslog, at det ikke havde været nyttigt i efterretningsoperationer.

Denne særlige teknik, der siges at stamme fra dokumenter fra enheden, involverer visualisering af den del af kroppen, der har smerter.

”Så du vil se på eller visualisere den del af din krop, der har smerter, og du gentager tallet 55515,” forklarer Forlini.

”Når du gør disse to ting, reduceres smertesignalerne langsomt, indtil de ikke længere er vigtige,”

Klippet, der er blevet set mere end 900.000 gange, blev hurtigt oversvømmet med kommentarer fra folk, der besluttede at bruge metoden på sig selv.

”Jeg trådte på et metalstrå i dag, og det skar mig. Jeg prøvede denne ting, og den fungerede, ”- kommenterede en TikTok-bruger.

En anden bruger går så vidt som at beskrive at han for første gang i 30 år, ikke oplevede rygsmerter, efter at have benyttet sig af teknikken - ”Okay, dette er underligt, jeg havde rygsmerter, og det fungerede, wow,”

Så måske, kun måske, er der noget om snakken. Så næste gang du støder lilletåen ind i et bord, kan du jo prøve at sige ’55515’ gentagende gange.