Frygtelig nyhed fra 'Harry Potter-stjerne: Kan ikke længere gå

07/09/2023 13:37

|

Nicolai Haugsted

Foto: Shutterstock
Resten af livet bliver i kørestol, frygter filmstjernen.

Mest læste i dag

'Harry Potter'-skuespillerinden Miriam Margolyes afslørede, at hun ikke længere kan gå, og indrømmede sin frygt for, at hun snart vil sidde i kørestol på grund af helbredssvigt.

Den 82-årige Harry Potter-skuespillerinde afslørede, at hun næsten ikke kan gå på grund af spinal stenose.

Hun talte om sine egne tidligere livsstilsvalg og afslørede, at hun nu fortryder nogle af de sundhedsvalg, hun tidligere har truffet.

"Den eneste ting, jeg ikke har erobret og burde have erobret, er min vægt. Jeg er en spækmasse. Jeg er fed. Og at være fed og 82 er virkelig patetisk," sagde hun en et interview i programmet 'How To Fail'.

"Det er sådan et nederlag. En flødebolle, en chokolade, en portion hakket lever er vigtigere end dit helbred og din æstetiske præsentation? Nej det er ikke vigtigere, det er bare grådighed, mangel på disciplin, alle de ting, jeg er flov over ved mig selv," tilføjede hun.

Miriam åbnede op om de langsigtede helbredsproblemer, hun sandsynligvis vil stå over for, og tilføjede:

"Det er en stor fiasko, og på grund af at har jeg fået spinal stenose, jeg kan ikke gå, jeg kommer til at sidde i kørestol."

Afsløringerne kommer efter, at Miriam kom på forsidestjerne af britiske Vogue, og poserede nøgen for magasinet. Det skriver Mirror.

I et interview i bladet afslørede hun også, at hun står over for en kommende hjerteoperation, efter at være blevet kørt akut på hospitalet i sidste måned.

Hun beskrev sundhedsproblemet som 'uventet' og åbnede op for, at hun på grund af sundhedsproblemerne har været nødt til at konfrontere døden.

Skuespillerinden venter nu på en operation for at få lavet en ballonudvidelse af hjertet, mens hun fortsætter med at holde sig beskæftiget med skuespillerroller.