Forfærdeligt fund i Burger: McDonalds igangsætter undersøgelse

09/02/2021 09:43

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

En engelsk McDonalds-kunde fik sig noget af et chok, da en burger indeholdt mere end den skulle.

Når man bestiller en burger, eller andet mad, for den sags skyld, er det rart nok at vide hvad der er i maden – Det skriver Manchester Evening News.

Hvis den engelske McDonalds-kunde havde kunne se på sin bestillings-app, at den Big Tasty-burger personen bestilte havde andet end bare øksekød, ost, salat og dressing, havde personen måske valgt et andet spisested.

Personen, der har valgt at være anonym over for Manchester Evening News, har nemlig delt et billede af den overraskelse der var gemt i dressingen, i hvad der ellers skulle have været en lækker burger – Og det er lige til at miste appetitten af.

I dressingen smurt på den øverste burgerbolle, havde der nemlig sneget sig lidt ekstra protein ind.

Facebook

Et dødt insekt, der ligner en lille kakerlak var kommet med i handlen, godt nok gratis, men ikke desto mindre var det nok ikke lige hvad kunden havde håbet på.

Derfor lagde personen et billede af det uhyggelige fund på nettet med teksten – ”McDonalds personale, sørg for at tjekke jeres burgere, jeg fik kvalme,”

Facebook

En talsperson for McDonalds har nu været ude og undskylde, og oplyst at en undersøgelse er sat i gang.

”Vi er kede af at høre om denne kundes oplevelse. Madhygiejne er meget vigtig for os, og vi har stor fokus på kontrol af kvalitet, hvor vi følger strenge standarter for at undgå fejl,” – Siger talspersonen og fortsætter:

”Vi er skuffede over, at det i denne sag, ikke var tilfældet. Så snart vi blev gjort opmærksomme på denne sag, undskyldte vi og igangsatte en undersøgelse,”