Festede under lockdown: Havde aldrig hørt om coronavirus

19/01/2021 10:25

|

Lukas Jepsen

Foto:Shutterstock.com

Mest læste i dag

Mon ikke de fleste politibetjente på et tidspunkt i karrieren støder på en dårlig undskyldning eller to? Et par britiske betjente gjorde hvert fald, da de skulle lukke ned for en fest.

Er du en af de skarpe verdensborgere der har lagt mærke til, at der det sidste år har været en global pandemi? I så fald var du nok ikke til en fest i byen Basingstoke i England. Samtlige deltagere til denne fest, mente nemlig at de aldrig havde hørt om coronapandemien.

Politiet mødte op til festen, da de havde fået flere klager fra naboer. Noget man også til tider har hørt ske i Danmark, men specielt i England, der i lange perioder har været lukket mere eller mindre helt ned, er det ikke så heldigt med en stor fest.

Måske vidste festgæsterne det godt, men fik dårlig samvittighed? Deres forklaring på hvorfor de festede er hvert fald noget der minder om bizar.

Ifølge det britiske medie Sky News hævdede alle gæsterne at de aldrig havde hørt om pandemien, af den simple grund at de ikke har set nyheder det sidste år.

Om man ser nyheder eller ej blander politiet sig næppe i, men mangel på viden betyder som bekendt ikke fritagelse fra loven, og gæsterne kan derfor se frem til en bøde.

Hampshire Police har selv på twitter delt den mærkværdige historie, og slutter deres opslag med #Therearenowords – Der er ingen ord. Og man må være tilbøjelig til at give ordensmagten ret.

Man skal selvfølgelig ikke gå ud fra at mennesker lyver, men aldrig at have hørt om coronavirus i et land der over et helt år har været meget hårdere ramt end de fleste… nej vel?