Far til tre dør: Troede han havde forstrukket muskel i benet

10/02/2022 08:58

|

Christina Hansen

Foto: Wales media

Mest læste i dag

Far til tre, 38 år, dør af kræft efter at have troet, at han havde forstukket muskel i benet
Jack Dawson, 38 år, blev diagnosticeret med knoglekræft efter at have søgt lægehjælp for, hvad han først troede var en trukket muskel i hans ben, og han døde tragisk syv måneder senere

En far til tre er tragisk død efter en kamp med knoglekræft efter først at have troet, at han havde forstrukket en muskel i benet.

En indsamling er blevet lanceret for Jacks unge familie med penge til at organisere en mindebænk med udsigt over en af ​​hans yndlingsstrande i Swansea, rapporterer Wales Online.

Den tidligere Wales rugbykaptajn Ryan Jones var en af ​​dem, der opfordrede folk til at støtte indsamlingen.

Og eventuelle resterende kontanter vil gå til Jacks' partner, Alice, og deres tre små børn - Evie på seks, Annabel på fire og George på 20 måneder.

Jack blev beskrevet som en atletisk og udadvendt mand, der gjorde et indtryk på folk, hvor end han gik med en personlighed og blomstrende stemme, du aldrig ville glemme.

Han blev diagnosticeret med knoglekræft efter at have søgt lægehjælp for, hvad han først troede var en fortrukket muskel i hans ben. Efter syv måneders kamp døde Jack desværre.

"Det kom bare så ud af det blå og rystede alle, for en, der var så rask og sund, var svær at tage og meget overvældende. Det føltes bare uretfærdigt," siger bedste ven Jack Purcell.

Den sportsvidenskabelige studerende ville fortsætte med at spille for Swansea RFC i deres første år med regional rugby i 2003, kaptajn for Swansea University-holdet fra 2004-2005 og føre dem til sejr i en Varsity-kamp i 2005 sammen med holdkammeraten og den walisiske internationale Alun Wyn Jones.

Jack ville også fortsætte med at spille i flere år under Tredegar RFC, mens han boede i Newport, hvor han også blev holdkaptajn.

"Han omfavnede bare livet og rejste meget, han kendte folk fra hele verden efter at have boet i Australien i flere år, før han vendte tilbage til det sydlige Wales med Alice," tilføjer Mr. Purcell.

"Det overvældende for mig er, at jeg har fået folk til at kontakte mig fra Australien, Canada, Amerika og Hong Kong og talte om den indvirkning, han havde på dem og ønskede at hjælpe. Han har efterladt et varigt indtryk på folk."

Purcells partner er også en barndomsven med Alice.

"Han var en utrolig far, han var ubarmhjertig på rugbybanen og så konkurrencedygtig, men udenfor banen var han sådan en blid fyr, og det afspejlede sig virkelig i hans børn, og hvordan han passede dem.

"Han har altid ønsket at tage børnene med udendørs og ville benytte enhver lejlighed til at gøre det, han var en virkelig speciel fyr."

Diskussioner er i gang for at huske hans navn i fremtidige Varsity-kampe med håb om at omdøbe kampens mand-prisen til hans ære.

Et minuts stilhed blev også holdt ved en nylig ligakamp mellem Swansea og Cardiff University til minde om ham.

Jacks begravelse finder sted torsdag den 10. februar.