Far til to rasende: Piger hastet på hospitalet efter at have spist fødselsdagskage

04/02/2022 08:24

|

Christina Hansen

Foto: The Mirror

Mest læste i dag

To piger måtte hastes på hospitalet efter at have spist metalstykker gemt i fødselsdagskage, det skriver The Mirror.

Rasende far Oscar Velez har sprængt en kagemager i Monterrey, Mexico, efter at hans to døtre, inklusive fødselsdagspigen, slugte metallet i kagen

En far har sprængt en kagemager, der brugte metalstykker til at holde en pyntekage sammen til en børnefødselsdag - som så blev spist af børnene.

Maria Fernanda og hendes søster Renata er blevet indlagt efter en fødselsdagsfest i byen Monterrey i den mexicanske delstat Nuevo Leon.

Deres far Oscar Velez har nu krævet at vide, om nogen andre nogensinde har hørt om metalstykker, der er blevet brugt i en børnefødselsdagskage.

Han siger, at børnene havde antaget, at alt i kagen var spiseligt, og at de gladeligt slugte metalstykkerne, før de opdagede det.

Han fortæller om hændelsen og siger: "Hvordan er det muligt, at en, der er dedikeret til at lave kager, kan lægge et stykke metal til at holde en slikperle på en bund af fondant i form af en krone og, endnu værre, ikke fortælle os?

"I dag tog mine døtre en bid af kagen i overbevisning om, at alt i den var spiseligt, og at der ikke var nogen grund til at tro, at den kunne indeholde et stykke metal.

Oscar fortæller, at børnene havde antaget, at alt i kagen var spiseligt, og at de gladeligt slugte metalstykkerne.

"De slugte den, og nu er der metal i begge deres maver.