Far dræbt af søn: Fik smadret sit ansigt i jorden

07/02/2022 09:33

|

Christina Hansen

Foto: Liverpool Echo

Mest læste i dag

Kærlig far dræbt af sin berusede søn havde gentagne gange bedt ham om at holde op med at drikke så meget.

Neil Farrington, 51 år, blev brutalt dræbt, da hans egen søn fløj ind i et beruset raseri, hvor vidner fortæller, at han smadrede sin fars ansigt i jorden.

Neil Farrington blev dræbt af sin egen søn, Neil Badrock

En kærlig far, der blev myrdet af sin berusede søn, efter gentagene gange at have bedt ham om at holde op med at drikke så meget.

Neil Farrington blev dræbt af sin egen søn, Neil Badrock, efter at han opfordrede ham til at komme hjem og stoppe med at drikke efter en 10 timers pubcrawl.

Den 51-årige blev tævet af sin søn i et "grusomt, brutalt og totalt utilgiveligt" gadeangreb, rapporterer The Liverpool Echo.

Politiet blev kaldt til en scene, hvor Badrock blev set overfalde sin far, mens han råbte: "Jeg vil fandme dræbe dig".

I en retssag fortælles det hvordan Neil havde forsøgt at forhindre, at hans 28-årige søn blev involveret i drukslagsmål både natten til hans død og aftenen før.

Badrock, fra Kirkby, Merseyside, indrømmede manddrab, men nægtede mord og hævdede, at han aldrig havde til hensigt at forårsage alvorlig skade på sin far.

Han blev dømt for drab og vil blive dømt onsdag.

I retten i Liverpool fortælles det, at han begyndte at drikke kort efter middag den 17. maj sidste år og begyndte sin 10-timers "pub crawl".

I en besked sagde han til sin far: "Jeg vil bide hans forbandede luftrør ud, hvis jeg bliver nødt til det."

Han fortalte juryen, at han ikke ville hjem, fordi "jeg hyggede mig".

Forsvarsadvokaten Myers spurgte Badrock: "Uanset hvad forholdet var mellem dig og din far, hvordan havde du det med din far, da du kom til den 17. maj?"

"Ret godt," svarede Badrock og forklarede, at det føltes "chokerende" at stå i retten for drabet på sin far, fordi "han er her ikke mere".

Myers sagde: "Hvis skyld er det?"

"Min," svarede Badrock og tilføjede, at det fik ham til at føle sig ulækker.

En barpige bad Badrock om at gå, efter at han højlydt sagde til sin far, at han skulle "f*** off"

Et par minutter senere fulgte hans far efter ham.

Badrock fortalte juryen: "Jeg indså, at jeg havde fået en latterlig mængde at drikke, og jeg ville bare hjem og sove det ud."

Kirkby Row-beboer Rebecca Alger, som kiggede ud af sit vindue og så to mænd skændes, huskede, at hr. Farrington havde fortalt sin søn "Jeg er fandme træt af det, jeg har holdt ud i de i 20 år", derefter skubbede han ham i brystet og gik væk.

Efter at have slået sin far i hovedet, så vidner Badrock løfte sit offers hoved op og mase det ned på fortovet, før han gentagene gange sparkede ham i hovedet med spark, slog og stampede på ham.

Han sagde tidligere: "Jeg føler mig syg… jeg har nu mistet en far, og det er ødelæggende. Det er ødelæggende, hvad jeg gjorde. Jeg kan ikke tro, jeg har gjort det mod min egen far."

Badrock fortalte juryen, at han ikke var klar over, at hans far var såret, da han gentagne gange slog og sparkede ham, fordi han var "rasede" og havde "mistet kontrollen".

Han fortalte endda, at han var bange for, at hans far skulle rejse sig efter hovedstødet, hvilket førte til, at anklagemyndigheden spurgte, hvorfor han ikke tjekkede til hans tilstand.

Farringtons skader var forfærdelige. Jurymedlemmer fik vist to billeder af, hvordan han så ud.

Han brugte fem uger på at kæmpe for sit liv, hvor hans søn blev anklaget for drabsforsøg.

Den sigtelse blev ændret til mord, da han døde på hospitalet den 21. juni og efterlod venner, familie og arbejdskolleger berøvet.

Jimmy Farrington forklarede i retten, hvilken god far hans bror var, og hvordan han havde gjort alt for sin søn, før han blev synligt ked af det.

Han vendte sig mod sønnen og begyndte at kalde sin nevø for en "kujon" og beskyldte ham for at smile.

Chokerede nævninge så til, da man kunne høre Badrock svare: "Du svigter dig selv Jimmy."