Familiefar vendte aldrig hjem fra jagttur: Så fik familien uhyggelige beskeder fra hans telefon

19/02/2021 12:27

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

En amerikansk familiefar forsvandt på en jagttur, og kom aldrig tilbage igen. Det sidste familien hørte fra ham vi sms’er.

En sand familietragedie udspillede sig i den amerikanske delstat Indiana, i november 2019. Her var 58-årige Roger Farmer taget på en jagttur, men han vendte aldrig tilbage igen – det skriver B.T.

Roger Farmers familie modtog en sms hvori der stod – ”Jeg er fanget i skoven, jeg er tilbage om en uge,”

Med denne besked troede familien at alt vel var fint, og familien og Roger Farmers venner modtog i løbet af de næste dage beskeder fra hans mobil. Men som dagene gik, og familiefaren stadig ikke var kommet hjem, begyndte familien at undre sig, lige indtil det pludseligt gik op for dem:

Pludselig gik det op for os. Vi sagde: 'De her beskeder lyder slet ikke som far',

Beskedernes indhold stemte ikke overens med hvad Roger Farmer normalt skrev, og det blev ligeledes brugt tegn og emojis, som familiefaren heller ikke benyttede sig af.

Roger Farmer er aldrig blevet set siden, men for nylig to sagen en ny drejning. Farmers søn, Jeremy, blev nemlig for en uge siden anholdt og sigtet for drabet på sin far.

Politiet har angiveligt mange grunde til at mistænke den 36-årige Jeremy Farmer, eftersom han siden drabet, har ændret Rogers bankkonti til sine egne. Derudover, er politiet via et vidne blevet oplyst, at sønnen har pralet med at skyde sin far to gange i hovedet, og gemme hans lig i en fryser.

Jeremy Farmer nægter sig skyldig, men familien er tilsyneladende af en anden overbevisning, da ofrets datter, Tricia Farmer, har fortalt til lokale medier, at familien er ’taknemmelige’ for at Jeremy nu er i fængsel.