Familie fanger dette billede på stranden: Kan du se den uhyggelige detalje?

28/08/2023 18:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Facebook
Det er ikke det man ønsker at se på et familiefoto.

Mest læste i dag

En livlig online-debat er blevet udløst af et familiens fotografi, hvor et lille barn er i centrum, på grund af de bemærkelsesværdige og skrækindjagende elementer, der ses i vandet bag dem.

Dette fremgår af en artikel i Mirror.

Billedet, taget ved Carrum Beach i Melbourne, viser en far og hans lille barn, der leger ved vandkanten på stranden. På overfladen synes det at være en uskyldig scene, idet man bemærker andre badende personer i havet ved siden af dem.

En lille detalje

Faren guider det lille barn til at smile mod kameraet, mens moderen foreviger familiens stund med et billede.

Da de senere vender hjem, opdager de en finurlig detalje i vandet bag dem – der antages at være en hajfinne.

Redningstjenesten SES Chelsea Unit havde tidligere delt en ubekræftet observation af en haj i nærheden af Chelsea Beach på deres Facebook-side.

Familien ønskede at få afklaring på, om deres barns første oplevelse ved stranden faktisk involverede en haj.

Hvad tænker du?

Indlægget, som inkluderede det pågældende billede samt en forstørret version ved siden af det, lød:

"Som mange af jer nok er opmærksomme på, skrev vi i går om en observeret haj tæt på stranden mellem Bonbeach og Chelsea. Senere modtog vi en besked fra en familie, der følger vores side, og som befandt sig på Carrum Strand tidligere på formiddagen," skrev familien og fortsatte:

"Det var deres børns første tur til stranden, og mandens partner tog nogle billeder for at forevige dagen. Efterfølgende, da de var hjemme og kiggede på billederne, lagde de mærke til noget i det lave vand lige bag dem. Var det mon vores haj? Jeg må indrømme, at jeg ikke var helt sikker, da jeg så billederne. Derfor har jeg kontaktet forskellige eksperter for at få deres mening, og de er enige om, at selvom de ikke kan bekræfte, at det er en haj, kan de heller ikke afvise det. Hvad tænker du? Familien er ærlig og siger selv, at de ikke er sikre på, hvad de har fanget på billedet, men de vil meget gerne have klarhed. Så hvis nogen har nogle kvalificerede idéer om, hvad det eventuelt kunne være, så lad os høre det."

Diverse teorier

Over 150 personer kommenterede indlægget, og hver enkelt havde deres egen teori om det gådefulde dyr.

En person skrev: "Ud fra det, jeg har set hver gang, jeg er nede på stranden, er det sandsynligvis banjohajer. Det kunne nemt være en af dem, der glider over vandoverfladen," imens en anden person sagde:

"Det ligner en hund... det er sikkert en hund. PS: Banjohajer er ikke egentlige hajer, de tilhører strålefamilien."

En tredje bruger kommenterede: "Det ser ud som en lille haj, så måske er det derfor, der ikke skete nogen angreb," mens en fjerde tilføjede:

"Det kunne ligne en fugl, der flyver forbi..."

Der har ikke været rapporteret om hajangreb i Victoria i de seneste 30 år, men strandgæster opfordres stadig til at udvise forsigtighed, når de bevæger sig ud i vandet.