Et par opdager, at deres maleri hænger skævt: Da de kigger nærmere, får de et kæmpe chok

06/09/2023 15:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Facebook
En kvinde bemærkede noget underligt ved hendes maleri.

Mest læste i dag

En husejer gjorde en skræmmende opdagelse, da de bemærkede, at en af deres billedrammer hang skævt. Da de undersøgte, hvad der var bag det indrammede kunstværk, opdagede de en stor, skællende uventet gæst, som tvang dem til at forblive roligt.

Denne ubuden gæst viste sig at være en imponerende tæppepython, der var snoet bag den hængende ramme. Situationen var sådan, at husejeren besluttede at tilkalde en professionel for at sikre en sikker fjernelse af slangen.

En video af denne 1,5 meter lange tæppepython, der blev befriet fra sit uventede gemmested bag rammen, blev delt online. Husejeren på Solskinskysten bad endda om et billede sammen med Dan fra Sunshine Coast Snake Catchers, mens han håndterede slangen i hendes stue.

Hun bemærkede noget usædvanligt tidligere på dagen og valgte klogt at søge hjælp i stedet for at konfrontere dyret selv. Dan fra slange-fangst firmaet udtalte senere til Daily Star: "Få minutter senere stak slangens hoved ud på siden af rammen. De blev naturligvis lidt forskrækkede og forlod lokalet for at ringe til os."

Senere delte firmaet en video, der viser øjeblikket, hvor slangen blev sat fri igen i naturen. Du kan se videoen fra Sunshine Coast Snake Catchers nedenfor.