Erfaren mekaniker med over et halvt århundrede i branchen: Denne bil ville jeg aldrig købe

29/08/2023 20:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok @scottykilmerofficial
Ikke alle biler er født lige. Det kan være en udfordring at vælge bil. Derfor deler en erfaren mekaniker nu sit besyv for at hjælpe dig i beslutningen.

Mest læste i dag

Scotty Kilmer har dedikeret 55 år af sit liv til arbejdet med motorer, og hans pålidelige ekspertise afspejles klart i hans imponerende følgerskare på sociale medier, som tæller hele 5,9 millioner abonnenter. I en TikTok-video delte den erfarne biltalsmand venligt sine tanker med sine tilhængere: "I dag vil jeg evaluere europæiske bilmærker. Førstepladsen går ubestridt til Volvo. Selvom de nu er ejet af et kinesisk selskab, fortsætter de med at producere solidt konstruerede køretøjer, der har en lang levetid.

Ikke overraskende placerer jeg på andenpladsen Volkswagen, som naturligvis også kontrollerer Porsche og Audi. Selvom de måske ikke matcher den legendariske pålidelighed af den gamle Volkswagen Beetle, er de stadig fornuftige valg på kort sigt. Tredjepladsen går til Mercedes-Benz. Selvom de er blevet overhalet af Lexus, er de mere pålidelige end BMW. De giver en sjov køreoplevelse, men mange forbinder BMW-logoet med stort pengespild.

Overraskende nok ender listen med endnu et af de luksuriøse mærker: "Den sidste plads går til Jaguar Land Rover. Hvis du er villig til at investere i dyre biler og påfølgende kostbare reparationer, så er Jaguar et oplagt valg."

Flere guldkorn fra mekanikeren

Mekanikeren har gennem årene delt værdifulde indsigter baseret på sin imponerende erfaring. Scotty har også åbent delt, hvorfor han aldrig ville anskaffe sig en elektrisk bil, idet han ser fordelene som en myte.

Titlen på hans video lover at afsløre den "sandhed," der omgiver bilerne, der nu er yderst populære i jagten på nul emissioner, og kategoriserer dem som et "bedrag."

Derudover tilbyder han sit guldstandard-råd om den ABSOLUT værste brugte bil at investere i – lad dig ikke snyde. Scotty vejleder også bilister om en simpel tjekliste, der kan forhindre at blive taget ved næsen, når man køber en brugt bil.