En ung kvinde sprang i vandet iført sin nye bikini: Da hun kiggede ned, opdagede hun sin store fejltagelse

07/10/2023 09:29

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
En ung kvinde valgte at tage en tur i havet iført sin nye bikini, men da hun kiggende ned, fik hun øje på en stor fejltagelse.

Mest læste i dag

Når man anskaffer sig badetøj, er der flere aspekter, der fortjener opmærksomhed. Dette inkluderer at sikre den korrekte størrelse og pasform.

Hvad man ofte ikke tænker over er, om badetøjet potentielt kan være gennemsigtigt. De fleste forventer nemlig normalt ikke, at dette vil være tilfældet.

En ung kvinde har nu delt sin oplevelse, hvor dette netop skete for hende, da hun besluttede sig for at tage en dukkert i havet iført sin nye bikini fra Shein.

Dette er rapporteret af The Sun.

Meghan har omkring 2.000 følgere på det sociale medie TikTok, hvor hun regelmæssigt deler videoer om mode og rejser.

Foto: TikTok

I en nylig video fortæller hun om, hvordan hun forud for en ferie købte en ny hvid bikini fra Shein, som hun tog med på rejsen.

Inden hun gik ned på stranden, havde hun kombineret bikinien med et par elegante sandaler og solbriller. Meghan var på ferie med en gruppe venner, og de besluttede sig for at tage en svømmetur i havet.

I sin video beskriver Meghan, hvordan hendes hensigt egentlig bare var at lave en sød TikTok-video, mens hun befandt sig i vandet. Men det endte med at blive en ganske anden oplevelse.

Foto: TikTok

"Helt ærligt ville jeg bare lave en sød TikTok-video som alle andre, der er i vandet, og forhåbentlig ikke tabe min telefon," siger hun i videoen.

"Vi havde været i vandet i et par minutter, da jeg rejste mig op. Pludselig gik det op for os, at min nye Shein-bikini var fuldstændig gennemsigtig... Sådan kan det gå."

Da hun kom op af vandet, var hun selvfølgelig meget frustreret og skyndte sig tilbage til sit værelse for at skifte til en anden bikini.

"Jeg blev også stukket af en brandmand, så det ser ud til, at i dag ikke er min dag," tilføjer hun.

Foto: TikTok

Meghan har også delt en anden video, hvor hun reagerer på nogle af de kommentarer, der blev tilføjet til hendes første video.

"Jeg ville aldrig gå i havet iført en hvid Shein-bikini uden at kontrollere, om den var gennemsigtig," var der blevet skrevet i en kommentar.

Dette fik Meghan til at reagere med følgende: "Okay, det er på dig. Men for mig... Jeg troede, jeg var sikker. Måske skulle jeg dog have dobbelttjekket denne gang. Ups!"