En brandmand hjælper med fødslen af ​​en babypige: Adopteret barnet kort efter

14/07/2023 05:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
Efter at have født i en ambulance var en kvinde rædselsslagen, da hun vidste, at hun ikke ville være i stand til at tage sig af sin nyfødte baby. Hun appellerede til sin intuition som mor og bad en, hun kun havde talt meget kort med, om at blive den juridiske forælder til sin baby.

Mest læste i dag

På den 11. november 2011 oplevede brandmanden Marc Hadden en afslappet dag ved brandstationen. Pludselig blev hans rutine dog afbrudt af et nødopkald, der førte til, at han bistod en kvinde under hendes fødsel.

Ifølge mediet People.com fortalte Marc Hadden: "Jeg tog mig af alle opgaverne. Jeg hjalp hende med at tage sit første åndedrag."

Efter at kvinden blev transporteret til hospitalet, erkendte hun, at hun ikke var i stand til at tage sig af barnet. Som en vittighed tilbød brandmanden at adoptere det nyfødte barn, men der var en dyb alvor i hans ord.

Marc Hadden diskuterede situationen med sin kone Beth. Kunne de håndtere denne opgave, når de allerede havde deres to biologiske sønner, Will og Parker?

Beslutningen viste sig dog at være let, og adoptionsprocessen begyndte.

Foto: Privat

Beth brugte lang tid på at tale med den fødende mor for at sikre, at hun ikke skulle overlade sin nyfødte til en fuldstændig fremmed person.

Efter flere samtaler var den fødende mor ikke et sekund i tvivl: "Jeg vil have, at I adopterer min baby", fortalte hun.

To dage senere tog Marc og Beth deres lille nye datter, Gracie, med hjem. Dermed blev deres familie på fire udvidet til en familie på fem.

Nedenfor kan du se mere om hele den utroligt rørende situation, hvor brandmanden hjalp med fødslen og pludselig blev far til endnu et barn.