Elbilsejer forklarer: Derfor skiller jeg med af med min 4. elbil

05/11/2023 20:07

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Elbilejer har sagt, at han er ved at skille sig af med sin fjerde elbil, da de er "idiotiske" og penge ud af lommen.

Mest læste i dag

I en video på TikTok forklarede bilisten ved navn Rick, hvorfor han er vendt tilbage til benzin eller diesel, efter at have ejet tre Teslas. Han delte sin oplevelse med sin VW ID.4 og sagde: "Jeg er i færd med at skille mig af med den her bil, fordi softwaren er bare tåbelig. Jeg bad den om at tage mig til en ladestation, og den sendte mig i stedet til Stockholm."

Rick udtrykte også sin skuffelse over ladningsinfrastrukturen og betegnede opladeren, som han brugte i videoen, som et sjældent eksempel på, hvordan det burde være.

Manglende opladerkapacitet

Kvaliteten og tilgængeligheden af offentlige opladere har i lang tid været en anliggende for elbilejere. Statistikker fra det britiske transportministerium viser, at i landdistrikterne er der kun 6.000 opladere til rådighed for 12 millioner mennesker.

Ligeledes mangler flertallet af lokale kommuner fuldstændig offentlig vejopladningskapacitet. Rick uddybede sin frustration med disse ord: "Ladningsnetværket har skuffet mig, og det er grunden til, at jeg vender tilbage til diesel eller benzin. Jeg havde aldrig troet, jeg ville sige det, men det skyldes primært ladningsinfrastrukturen i Storbritannien."

Enighed på sociale medier

Brugerne på sociale medier delte hurtigt deres enighed med Ricks udsagn.

En bruger skrev: "Jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor folk køber elbiler."

En anden tilføjede: "Elbiler minder mig om situationen, da HD og Bluray kom ud samtidig. HD var cool, men en kortvarig trend. Det samme gælder for elbiler, de er simpelthen ikke klar."

En tredje person udtalte: "Landet er ikke parat til elektriske køretøjer. De er kun nyttige i byområder."

Kilde: The Sun