Efter blot to måneder forlod kæresten hende: Så valgte hun den 'mest smålige' hævn

17/09/2023 17:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
Efter et par måneders forhold blev en kvinde forladt af sin kæreste, og hendes reaktion var at gribe til den mest småtskårne hævn mod ham.

Mest læste i dag

At blive forladt af en kæreste er sjældent en behagelig oplevelse. Reaktionerne kan variere fra dyb sorg til intens vrede, alt efter hvordan det er sket.

Forskellige mennesker vælger forskellige måder at håndtere det på. Nogle foretrækker at trække sig tilbage og bearbejde deres følelser i ensomhed, mens andre går efter hævn over deres ekskæreste.

En kvinde ved navn Lauren valgte sidstnævnte løsning, efter hendes kæreste besluttede at forlade hende efter blot få måneder.

I en TikTok-video delte hun sin usædvanlige hævnplan med verden.

"Jeg havde været sammen med denne fyr i to måneder, og så besluttede han sig for at slå op," fortæller hun i videoen.

Lauren afslører, at hendes ekskæreste var lidenskabelig omkring at tage lange bade i sit badekar. Dette faktum besluttede hun sig for at udnytte i hendes hævnplan.

"Han fik sin kasse med personlige ejendele tilbage fra mig, og jeg smed en 'bath bomb' fyldt med glitter i også. Jeg fjernede mærket, så han ikke kunne se, hvad det var," afslører hun.

Ekskæresten blev oprigtigt glad for sin 'bath bomb', men hans glæde blev kortvarig, da han besluttede at bruge den før en arbejdsdag.

"Han skrev til mig om, hvor vred han var over at skulle gå på arbejde dækket af glitter. Jeg svarede bare med billeder af Edward fra Twilight," siger hun grinende.

Selvom de fleste ville mene, at det var tilstrækkelig hævn, var Lauren ikke færdig. Hun valgte også at dække hans indkørsel med glitter.

Dette fik ham naturligvis til at blive rasende. Det betød, at han ikke kunne gå ind i sit eget hjem uden at bringe en eksplosion af glitter med sig.

Til sidst afslører hun, at hun tilmeldte ham til en platform, hvor forsikringsselskaber kunne kontakte ham med tilbud om sundhedsforsikringer. Det resulterede i, at han blev oversvømmet med opkald. Hun nævner endda, at han modtog "omkring 200 opkald."

Det mest overraskende er, at Lauren afslører i videoens sidste øjeblikke, at de faktisk har fundet sammen igen.

"Nu er vi gift og venter et barn," afslutter hun videoen.

Som man kan forvente, har mange reageret på videoen i kommentarfeltet. Over 8.300 personer har kommenteret, og de fleste af dem er forbløffede over den uventede drejning i historien. Ingen havde forventet, at Lauren ville afslutte videoen med nyheden om deres ægteskab og graviditet.