Efter at have tabt 130 kg: 'Jeg føler mig mere ulækker nu end jeg gjorde, da jeg var større'

21/08/2023 19:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
En mand har tabt sig knap 130 kilo - men har bestemt ikke fået det bedre.

Mest læste i dag

I juni 2022 valgte den 40-årige Wayne Shepherd at gennemgå en gastric sleeve-operation med det formål at opnå vægttab. Han blev henvist fra Addenbrooke's Hospital til Queen Alexandra Hospital i Portsmouth for at gennemgå operationen.

Foto: Privat

Før hans vægttab forestillede han sig, at han efter operationen ville være i stand til at gennemgå yderligere procedurer, herunder fjernelse af overskydende hud, som rapporteret af Daily Star.

Selv om hans gastric sleeve-operation var en succes, hvor han har tabt næsten 130 kilo, er han nu blevet oplyst om, at han ikke opfylder kriterierne for yderligere operationer til fjernelse af den slappe hud.

"Helt indeni føler jeg mig knust, til det punkt hvor jeg har overvejet bare at begynde at spise igen og genvinde vægten, fordi det har haft en betydelig negativ indvirkning på min mentale tilstand," delte Wayne med Cambridgeshire Live og tilføjede:

"Jeg føler mig mere utilpas nu end jeg gjorde, da jeg var mere overvægtig."

Foto: Privat

Han undlader nu at gå ud, medmindre hans arme og krop er dækket til.

"Jeg oplever, at folk stirrer på mig – usikkerheden er overvældende," tilføjede han.

Han påstår, at han endda har søgt psykologisk hjælp på et hospital i Portsmouth for at overvinde sine usikkerheder. Samtidig samler han også penge ind for at have mulighed for at finansiere operationen privat.

En repræsentant fra NHS Cambridgeshire og Peterborough udtalte:

"Selvom vi ikke kan kommentere på individuelle tilfælde, finansierer NHS i Cambridgeshire & Peterborough normalt ikke kropsformende procedurer. Ekstraordinær finansiering kan dog blive overvejet i visse tilfælde, hvor specifikke betingelser er opfyldt, i overensstemmelse med vores politik for ekstraordinær og individuel finansieringsanmodning."

En talsperson fra Portsmouth Hospitals University NHS Trust udtalte, at de ikke kunne kommentere på historien.

En repræsentant fra Cambridge University Hospitals NHS Foundation Trust påpegede også, at de ikke kunne kommentere på individuelle tilfælde og tilføjede: "Vores mål er altid at tilbyde den bedst mulige behandling inden for rammerne af, hvad der er muligt under NHS."