EasyJet-flyet måtte vende tilbage kort efter afgang: Næsten alle efterlades i chok, når de hører årsagen

11/08/2023 16:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Næsten alle efterlades i chok, når de hører årsagen.

Mest læste i dag

En EasyJet-flyvning på ruten til Kroatien oplevede en nødvendig retur og nødlanding ved Gatwick Lufthavn kort efter afgang.

Selvom intet officielt er blevet meddelt, har de seneste rapporter kastet lys over begivenheden.

Rapporterne afslører, at der sandsynligvis opstod en hydraulisk udfordring, der skabte bekymring blandt besætningen om mulig skade på landingsudstyret på flydækket.

Flyet, med passagerer på vej til feriemålet, måtte hurtigt ændre kurs og vende tilbage til afgangslufthavnen som en sikkerhedsforanstaltning, idet man frygtede for potentielle konsekvenser af det hydrauliske problem.

Dette er berettet af The Mirror.

Kaptajnen udførte efterfølgende en rutinemæssig landing i overensstemmelse med standardprocedurer, hvilket bekræfter EasyJets højeste prioritet på passager- og besætningssikkerhed.

En talsperson for EasyJet har senere bekræftet hændelsen og understreget flyselskabets omhyggelige overholdelse af producenternes retningslinjer for hele deres flyflåde.

Samtidig benytter han lejligheden til at fremhæve betydningen af sikkerhedsprocedurer og flybesætningens hurtige reaktion ved tekniske udfordringer.

Selvom det kan være skræmmende for passagererne, er det essentielt at erindre, at sådanne foranstaltninger er implementeret med henblik på deres sikkerhed.