Christel var 14 da hun ønskede at blive gravid: Nu har hun to børn

30/07/2023 10:47

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
Christal var kun 14 år gammel, da hun og hendes kæreste besluttede at prøve at blive forældre. Det var et valg, der chokerede mange og mødte stærk modstand. Nu, otte år senere, er Christal mor til to piger.

Mest læste i dag

Da Christal var 14 år, tog hun den afgørende beslutning om at blive mor, hvilket overraskede mange og fik flere til at reagere negativt. Kommentarer som "I bliver dårlige forældre" og "du har ødelagt dit liv" blev hørt fra mennesker omkring hende.

Nu, i en alder af 22 år, er Christal sammen med sin 25-årige partner, Henry, mor til to piger.

"Hun var 14 år, da vi begyndte at forsøge at blive gravide. Vi prøvede i omkring to måneder," siger hun ifølge Dagens.se.

Parret blev hurtigt velsignet med graviditet. "Jeg følte mig glad, selvom jeg var chokeret i begyndelsen. Men mest af alt var jeg glad. Så fødte jeg min første datter to dage før min 16-års fødselsdag," fortæller Christal.

Forældrene var imidlertid bekymrede og tøvende med parrets beslutning om at blive forældre. Dette blev tydeligt, da hendes far, Orlando, reagerede kraftigt. "Han græd og sagde, at jeg havde ødelagt mit liv," siger Christal. Hendes far, Orlando, bekræfter: "I starten følte jeg, at jeg havde fejlet som forælder."

Parrets første datter, Isabella, blev født, før Christal fyldte 16 år. Parret ønskede imidlertid at få flere børn, og da Christal var 19 år, fødte hun deres andet barn, Alahni.

Selvom familiens reaktioner var hårde, begyndte både far Orlando og Christals mor, Elizabeth, efter nogle år at støtte det unge par.

I dag er de utroligt stolte over det liv, som Christal og hendes unge familie har bygget op. De opdrager deres døtre og bor i deres eget hus. "Jeg er glad for mine to børnebørn, og vi vil støtte dem, uanset hvad de har brug for," siger Orlando.