Chokerende hjemmerøveri: 12-årig dreng skød og dræbte mistænkt

15/02/2021 14:18

|

Redaktionen

402 S. William Street i Goldsboro. Foto: Google Maps

Mest læste i dag

Et hjemmerøveri udviklede sig yderst tragisk og dramatisk, da to mænd brød ind i et hus i den amerikanske by Goldsboro.

Om de to røvere var opmærksomme på, at der i huset de brød ind i befandt sig tre personer vides endnu ikke, men mon ikke de aldrig havde bevæget sig ind på grunden, hvis de vidste hvad der ville ske.

Goldsboro Police Department rykkede lørdag nat ud til en anmeldelse om skud i et beboelsesområde – Det skriver flere amerikanske medier, blandt andet ABC 7.

Da betjentene nåede frem, kunne de konstatere, at der uden tvivl var blevet affyret skud i huset. De fandt nemlig en 73-årig kvinde i huset, der var blevet ramt af et skud i benet. Det var dog ikke det eneste skud der blev affyret den aften.

Lidt derfra, i et lyskryds, fandt man nemlig kort efter en 19-årig mand, der var hårdt kvæstet efter at være blevet ramt af et skud. De blev begge hastet på hospitalet til behandling. Kvinden overlevede, men det gjorde den unge mand ikke.

I løbet af efterforskningen har politiet nået den konklusion, at de to mænd trængte ind i huset og forlangte penge, hvorefter den ene skød kvinden i benet. Hvad røverne ikke vidste var, at kvindens barnebarn, en 12-årig dreng, ligeledes befandt sig i huset, og havde fundet familiens pistol.

Denne blev brugt da drengen affyrede flere skud efter gerningsmændene, hvoraf et, efter alt at dømme, ramte den ene gerningsmand.

Efterforskningsarbejdet er nemlig ikke færdigt endnu, men politiet er ikke i tvivl om at den nu afdøde 19-årige mand, blev såret i huset.

Eftersom efterforskning endnu ikke er færdiggjort, kan politiet endnu ikke præcist sige hvilke sigtelser der vil blive rejst, og udelukker heller ikke af drengens rolle i sagen skal undersøges yderligere. Indtil videre, er drengen ikke under yderlige efterforskning.