Chokerende episode ved LIDL: Mor blev angrebet af chauffør på parkeringsplads

03/12/2023 09:05

|

Sebastian Ilsøth

Privat / Dagens.dk
Moren kunne ikke have forudset, hvad der ville ske på parkeringspladsen ved LIDL.

Mest læste i dag

I en chokerende episode af vejraseri blev Linda Schofield, en 57-årig mor til to, angrebet af en vred bilist på en parkeringsplads ved Lidl i Camberley, Surrey.

Konflikten startede, da Schofield overhalede en Ford Fiesta på en dobbelt vej efter at have forladt en nærliggende Sainsbury's.

Ifølge Daily Mail fulgte bilisten Linda i fem minutter til parkeringspladsen ved Lidl, idet han mente, at hun næsten havde forårsaget en ulykke.

Dette eskalerede til en konfrontation foran andre handlende, og den bilist, der blev fanget på video, truede med at slå Linda i ansigtet, før han angiveligt slog hende to gange i ryggen.

Vidner råbte efter hans nummerplade, mens han hastigt forlod stedet. Linda, en medarbejder i en gårdbutik, var dybt chokeret og bekymret for sin sikkerhed. Hun frygtede også at støde på bilisten igen.

Hampshire Police undersøger hændelsen, der fandt sted den 25. oktober, og søger oplysninger fra offentligheden. Linda, der har anmeldt episoden til politiet, mener, at bilisten bør retsforfølges for at forhindre yderligere angreb.

Lidl bekræftede, at personalet i deres butik i Blackwater støttede Linda efter episoden og erklærede, at de fortsat vil samarbejde med myndighederne.