Brudgom ventede spændt på at høre brudens løfter: Men hvad hun så sagde fik alle til at tabe kæben

23/02/2024 06:53

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Talen gik ikke helt, som brudgommen havde forventet.

Mest læste i dag

Et bryllup er en af de mest betydningsfulde oplevelser i ens liv, hvilket naturligt kan føre til en del nervøsitet.

Denne følelse bliver ofte synlig, når de kommende ægtefæller står ansigt til ansigt og udveksler deres løfter.

Men under sit bryllup tog bruden Casey alle på sengen, især sin forlovede Alex, da det blev hendes tur til at sige sine løfter. I stedet for at fremsige kærlige ord, valgte hun at afsløre en samtale mellem Alex og en anden kvinde, som hun havde fået tilsendt anonymt.

Ifølge UNILAD besluttede Casey at dele disse beskeder, fordi hun kort før brylluppet modtog skærmbilleder af dem fra et ukendt nummer med teksten: “Jeg ville ikke gifte mig med ham. Vil du?”

Disse beskeder afslørede Alex’s utroskab med en anden kvinde i månederne op til deres bryllup. En af beskederne indeholdt en aftale om et møde med ordene: "Denne weekend. Dig og mig. Det er en aftale, lækkerbisken. Husk dit A-spil." En anden besked komplimenterede denne kvindes krop og seksuelle præstationer over for Casey.

Til trods for at være dybt såret og efter råd fra sine veninder om at aflyse brylluppet, valgte Casey at fortsætte med ceremonien for at konfrontere Alex offentligt.

Hun annoncerede foran alle gæsterne, at Alex ikke var den person, hun troede han var. Casey meddelte, at der ikke ville være nogen bryllupsfest, men i stedet en fejring af ærlighed og ægte kærlighed.

Da Casey læste de afslørende beskeder op, blegnede Alex i ansigtet og forlod hurtigt kirken.