Brudgom forsvandt fra sit bryllup og troede, at ingen så ham: Så afslører fotografen, hvad han laver

25/02/2024 12:55

|

Sebastian Ilsøth

Foto: YouTube
Brudgommen var i færd med noget, som han troede, ingen så, men så afslørede fotografen, hvad han var i færd med.

Mest læste i dag

Den 22. september 2017 blev en mindeværdig dag for Brittany og Clayton Cook, som stod foran alteret og sagde ja til hinanden.

For denne særlige lejlighed havde de ansat bryllupsfotografen Darren Hatt, der uventet skulle vise sig at få en vigtig rolle i dagens begivenheder.

Midt i bryllupsfotograferingen forsvandt brudgommen pludselig fra scenen.

Men det blev hurtigt klart, hvad han havde gang i, da fotografen, Darren Hatt, fanget det hele på kamera.

I en park, hvor parret blev fotograferet, bemærkede Clayton en gruppe børn, der legede tæt ved en sø. Han lagde mærke til, at et af børnene havde svært ved at holde sig flydende, hvilket fik ham til at handle prompte. Uden tøven og stadig i sit bryllupstøj sprang Clayton i vandet for at redde barnet.

Artiklen inkluderer en video, der viser denne rørende episode.

Da Brittany så sin mand komme drivvåd op af vandet, troede hun først, det var en spøg. Snart gik det dog op for hende, at situationen var langt fra sjov. Clayton forklarede, at selvom han oprindeligt kun havde set to børn lege ved søen, opdagede han et tredje barn i nød, da han nærmede sig.

Takket være Claytons hurtige reaktion blev drengen reddet fra en mulig drukneulykke, selvom Clayton ikke er uddannet livredder.

Denne heroiske handling er nu blevet kendt verden over, takket være de imponerende billeder, som Darren Hatt tog af hændelsen.

Se videoen nedenfor for at se billederne fra denne bemærkelsesværdige hændelse.