Brudens ægtemand 'ydmygede' hende under bryllupsfesten: Dagen efter ville hun skilles

14/07/2023 14:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock.com
En kvinde gjorde det klart, at hun ville skilles fra sin mand dagen efter deres bryllup, fordi han 'ydmygede' hende foran deres gæster.

Mest læste i dag

En kvinde, der har dårlige minder fra sit bryllup, afslørede, at hun straks efter brylluppet fortalte sin mand, at hun ønskede at blive skilt. Hun hævder, at han havde 'ydmyget' hende foran deres gæster.

I sit indlæg forklarer hun, at hun havde en enkelt regel før deres bryllup: Hendes mand skulle ikke presse kage i hendes ansigt.

I stedet for at lytte og respektere hendes ønske, som ikke var særlig svært at efterkomme, valgte han det modsatte. Han besluttede simpelthen at presse hendes hoved ned i kagen, rapporterer Mirror.

"Jeg blev gift lige før jul, og jeg håber virkelig, at vi bliver skilt eller at ægteskabet bliver annulleret inden udgangen af januar," siger hun.

"Jeg gik aldrig op i at blive gift, men jeg var heller ikke imod det. Så da min kæreste friede i 2020, besluttede vi at gøre det. Vi delte ansvaret for at planlægge brylluppet, men jeg var villig til at gå på kompromis, når det virkelig betød noget for ham. Min eneste klare regel var, at han ikke skulle smøre kage i mit ansigt."

"Som en fornuftig mand, der kender mig godt, gjorde han det ikke. I stedet greb han fat i mit baghoved og pressede mit hoved ned i kagen. Det var planlagt, da kagen blev ødelagt, og han havde masser af muffins som backup."

Efter denne handling følte hun sig ydmyget og fortalte ham straks, at hun var 'færdig' med ham. Siden da har hun modtaget mange opkald fra familiemedlemmer, der mener, at hun begik en fejl ved at forlade ham.

"Jeg forlod ham. Dagen efter fortalte jeg ham, at vi var færdige. Det står jeg ved. Problemet er, at alle under ferien har sagt til mig, at jeg skulle give ham en ny chance," fortsætter hun.

"De siger, at jeg overreagerer på grund af mine problemer, da jeg lider af klaustrofobi efter en bilulykke, og jeg fik fuldstændig panik over at blive presset ned i en kage og holdt der."

"De fortsætter også med at fortælle mig, at jeg elsker ham - selvom jeg slet ikke føler det lige nu - og at han elsker mig, og det betyder, at man ikke giver op ved den første udfordring. Det vil jeg ikke, men alle er så enige og overbeviste om, at jeg begår en stor fejl, at jeg er i tvivl om, hvorvidt de har ret."

Hendes historie blev delt på Reddit-forummet, hvor mange blev chokerede over at høre, hvad hendes ægtemand havde gjort på den store dag.

"Det handler ikke bare om at få en lille klat kage på næsen. Han pressede hendes hoved ned i kagen og ydmygede hende," skrev en bruger som svar.

"Han respekterede ikke bare hendes eneste grænse. Han valgte den værste og mest aggressive måde at overtræde den på," lød det fra en anden bruger.