Brev fra 9-årig elev fik læreren til at briste i tårer

22/08/2023 22:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
Hun kunne ikke holde tårerne tilbage, da hun læste brevet.

Mest læste i dag

En 9-årig elev sendte en hjertevarm gestus til sin folkeskolelærer, og nu er det berørende brev blevet en viral sensation på internettet.

Gemma Dunnes, en lærer fra Glasgow, Skotland, gik ind i sin ugentlige undervisning på en mandag morgen, på trods af at hun havde haft en udfordrende weekend bag sig.

I løbet af weekenden måtte hun sige farvel til sin 18 måneder gamle golden retriever, Charlie, der blev lagt til hvile efter at have kæmpet mod en hjertetumor.

Den triste nyhed om Charlies bortgang berørte også Gemmas elever dybt, og de kunne mærke hendes sorg.

"Mine elever så ud til at føle med mig. Jeg følte, at det var vigtigt at dele det med dem. De kendte til Charlie, da jeg havde talt om ham ofte og vist billeder og videoer," delte Gemma med Today.

En af eleverne, ved navn Callum, besluttede at bruge sin fritid til at lave en særlig overraskelse til sin nedtrykte lærer.

Ved dagens afslutning overrakte Callum sit færdige projekt: et hjertevarmt brev.

Brevet var en hyldest til den elskede hund, og da Gemma senere læste brevet derhjemme, kunne hun ikke holde tårerne tilbage.

Hun delte brevets ord med sin datter, Lucie, der også blev dybt rørt. Derfor besluttede de at dele billedet af brevet på sociale medier, og herfra spredte det sig som en løbeild.

Indenfor blot to dage havde indlægget fået over 130.000 likes.

Efter at have modtaget dette rørende brev har Gemma oplevet en overvældende opmærksomhed fra ukendte mennesker:

"Det mest bemærkelsesværdige er, at folk ringer til mig, som om de kendte Charlie. Charlie var vores kærlige store hund, og pludselig var han kendt over hele verden. Folk udviser en utrolig medfølelse."

Brevet kan ses nedenfor:

Foto: Privat