Borger klagede over otteårig piges lemonade-stand: Du gætter aldrig, hvad politiet gjorde

27/08/2023 20:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Facebook
En lille pige har ramt et bump på vejen i hendes 'karriere' som lemonadesælger.

Mest læste i dag

I Danmark er berømt for sit overvældende bureaukrati og en overflod af regler, som ikke altid giver mening for alle. Dette fører undertiden til uheldige situationer, men dette fænomen er ikke unikt for Danmark. Det forekommer også i USA, som en otteårig pige nylig oplevede, da hun forsøgte at sælge lemonade fra en lille boder.

I henhold til udenlandske mediekilder blev den unge piges lemonadebod faktisk tvunget til at lukke af politiet, da hun ikke havde den nødvendige tilladelse til at sælge lemonade. Ikke desto mindre involverede politiets handlinger mere end bare lukningen af hendes boder, da de ankom til pigens stade.

Asa Bakers lemonade-bod / Foto: Facebook

Reagerede på en klage

For kort tid siden havde otteårige Asa Baker etableret en lille lemonadebod i nærheden af en madfestival i den amerikanske stat Ohio, da to betjente pludselig henvendte sig med dårlige nyheder. Betjentene havde modtaget en klage fra en anden bods ejer på festivalen, som påpegede, at Baker ikke havde de nødvendige tilladelser til at sælge lemonade på festivalen. Som følge heraf var politiet nødt til at lukke boden ned.

Baker's mor, Katrina Moore, har forklaret, at der er forskellige former for tilladelser, som kommunen ikke ønskede at tildele hende. Dette skyldtes primært placeringen af boden, som blev anset for at være for tæt på festivalområdet. På trods af dette kunne Moore tydeligt fornemme, at betjentene ikke var tilfredse med at udføre lukningen af boderne.

De to betjente fremhævede, at de var forpligtet til at opretholde loven. Interessant nok valgte de endda at give Baker $20 (150 kroner) som støtte til at få tilladelsen, der skulle til for at flytte hendes bod til et andet område af byen.

Baker har selv forklaret til Fox News, at betjentene var oprigtigt kede af at skulle lukke hendes bod ned, og de tilbød hende $20 for at hjælpe med at dække omkostningerne til en tilladelse. Hun brugte disse penge til at erhverve tilladelsen og kunne blot få dage efter ses med sin bod på en anden lokation i byen.

Nu har hun fået lov til at opstille sin bod på en privat borgers adresse, hvilket sikrer, at den otteårige iværksætter ikke støder på problemer med politiet igen.

Asa Bakers foreløbige indtjening / Foto: Facebook

Ifølge WJW-TV har hun allerede indtjent over $100 (750 kroner) ved at sælge lemonade til $1 (7,5 kroner) pr. glas.