Blikkenslager fanget på kamera, da han 'brugte køkkenredskaber i toiletter og lagde dem tilbage i skuffen'

01/03/2024 09:04

|

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock.com
En blikkenslager er blevet fanget på kamera i en handling, der har medført, at han er blevet upopulær hos sin kunde.

Mest læste i dag

En blikkenslager, der var blevet hyret af en husejer i Brisbane i Australien, blev fanget på kamera, da han brugte hendes køkkenredskaber i toilettet og derefter lagde dem uvasket tilbage i skuffen.

Håndværkeren, som ikke kan navngives af juridiske årsager, blev anbefalet til den kvindelige husejer af en ven. Hun endte derfor med at hyre ham til at udføre reparationer på hendes toilet og bruser.

Hun blev desværre dårligt tilpas, da hun tjekkede sine overvågningskameraer og angiveligt opdagede han i at rode i skuffer i hendes soveværelse, inden han tog en række genstande fra hendes køkken.

"Jeg er virkelig ked af dette... Hvor mange andre har han gjort dette mod?" sagde hun til 9News.

"Jeg er forfærdet over, at han brugte mine køkkenredskaber i mit toilet. Det kan gøre dig så syg, og jeg er virkelig ked af det."

Den forstyrrede husejer hævdede senere, at hun opdagede, at et par øreringe manglede fra skuffen på hendes natbord. Hun rapporterede derfor også hændelsen til politiet. Håndværkeren blev derefter sigtet for at trænge ind i en bolig og begå en strafbar handling.

"Jeg er mest forarget over hygiejneproblemerne," sagde hun.

Den kvindelige huslejer fortalte Today, at hun sendte en e-mail til håndværkeren, efter hun kom hjem. Her informerede hun ham om, at hun havde 'fanget' ham, og spurgte, om han ville erstatte hendes køkkenredskaber. Men det nægtede han.

"Han virkede ikke til virkelig at bekymre sig og sagde bare, at jeg skulle lade ham vide, hvis jeg havde brug for, at han vendte tilbage og reparerede toilettet," sagde hun.

"Han reparerede ikke toilettet eller bruseren. Jeg måtte få en anden blikkenslager til at gøre det bagefter."

Retssagen endte med at tiltrække en del opmærksomhed, hvorfor hun blev trist på blikkenslagerens vegne. Hun håbede dog også på, at han havde indset, hvad han havde gjort.

Han har dog hele vejen igennem valgt at holde fast i, at han ikke har gjort noget forkert.