Bizart dødsfald: 35-årig mand omkommer efter ”ekstrem orgasme”

27/01/2021 11:16

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Nogen mennesker bruger lang tid på at tænke på døden, hvor andre nærmest ikke skænker den en tanke. Hvordan vil man helst trække billetten?

En, i denne forbindelse, meget ung mand er blevet erklæret død. Årsag? – En ”ekstrem orgasme”.

Det lyder fuldstændig vanvittigt, men det er ikke desto mindre konklusionen, efter at en 35-årig mand fra Malawi i det sydøstlige Afrika, mistede bevidstheden og senere omkom, efter at have været på besøg hos en sexarbejder – Det skriver det britiske medie The Sun.

Den stakkels kvinde der var sammen med manden da tragedien opstod, må ikke have anet sine levende råd. I politirapporten står der at kvinden, efter at have rådført sig med sine kolleger, besluttede at involvere politiet i sagen.

En talsperson for den lokale politistation, Innocent Moses, bekræfter at den 35-årige mand bookede et værelse med en sexarbejder, men at han ”endte med at kollapse og mistede bevidstheden under akten,”

Der blev derfor lavet en retsmedicinsk undersøgelse af den nu afdøde 35-årige mand, og konklusionen i rapporten lyder, at mandens død var et resultat af en ”ekstrem orgasme”, der fik blodkarrene i mandens hjerne til at briste.

Heldigvis blev det vurderet at kvinden, om end politiet mener hun er indirekte skyld i dødsfaldet, ikke kan holdes retsligt ansvarlig.

Den yderst bizarre sag synes nu at have fundet sin afslutning, og selvom den bare 35-årige mand tydeligvis mistede livet i alt for ung en alder, må man spørge sig selv, om denne form for død ikke er en af de bedre af slagsen, skulle man selv have lov at vælge den slags.