Biograf i kæmpe brøler: Børn forventede at se paw patrol, men endte ud med deres livs største chok

19/10/2023 17:37

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Børnene fik sig noget af et chok, da de første billeder løb hen over skærmen.

Mest læste i dag

Børnenes biograftur i Aachen, Tyskland, tog en uventet vending, da biografen ved et uheld præsenterede gyserfilmtrailere i stedet for den planlagte børnevenlige "Paw Patrol."

Det unge publikum, der havde glædet sig til at se "Paw Patrol," blev overrasket, da de i stedet blev præsenteret for forhåndsvisninger af "The Exorcist: Confession" og "Saw X."

Moritz Stürtz, den administrerende partner for Filmtheaterbetriebe Stürtz, som driver Cineplex-biografen i Aachen, indrømmede hurtigt fejlen og forklarede, at en række tekniske og menneskelige fejl førte til denne uheldige situation. Normalt skulle det have været teknisk umuligt at vise aldersbegrænsede trailere under en film som "Paw Patrol," der ikke havde aldersbegrænsninger.

Biografen har sidenhen undskyldt over for publikum og forsikret, at lignende hændelser ikke ville gentage sig i fremtiden. Som en gestus af velvilje tilbød de berørte familier gratis billetter som kompensation.

Hændelsen blev først rapporteret af "Bild," og en mor til en fire-årig blev citeret for at sige: "Det var virkelig overraskende."

Det er vigtigt at bemærke, at de trailere, der ved en fejl blev vist, havde en aldersvurdering på 12 år.

"Vi erkender, at vi har begået en fejl," udtalte Stürtz. Inden filmen blev vist, samlede biografens personale gæsterne og afgav deres undskyldning, og som en gestus blev gratis billetter uddelt som en form for kompensation.