Ægtepar ville have mandens sæde i fly: Så brød helvede løs

07/11/2023 08:48

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
En mand startede en online debat ved at afsløre, at han nægtede at afgive sine flysæder til et ældre ægtepar, efter at han havde betalt for en opgradering.

Mest læste i dag

Han delte sin oplevelse på Reddit's AITA-forum og beskrev, at for et par år tilbage havde han og hans partner planlagt en jordomrejse, der skulle vare i 3 måneder. For at overkomme en udmattende 12-timers flyvning fra New Zealand til Los Angeles, havde han reserveret premium-sæder, idet hans højde på 190 cm krævede ekstra benplads.

Dog, da han og hans partner endelig nåede deres tilsigtede pladser ombord på flyet, fandt de sig selv overfor et ældre ægtepar i midten af 70'erne, som sad i de sæder, der var reserveret til dem. Som han udtrykte det: "Denne flyvning blev udført af Air New Zealand, så skærmen viste ens navn, når man nåede sin plads. Vi går ombord i flyet, finder vores pladser, og der sidder dette ældre par midt i 70'erne. Jeg spørger dem, om de har forvekslet deres pladsnumre, hvilket de ikke havde."

Han fortsatte: "Jeg viser dem min billet og sædenummer og peger på mit navn på skærmen. De beder mig derefter bare om at sætte mig på deres pladser, som var 10 rækker bagud. Uden benplads."

Deres dialog udspillede sig som følger:

Han: "Vil du have mig til at sætte mig på dine pladser?"

Ældre ægtepar: "Ja, det ville være perfekt, tak."

Han: "Jeg har betalt ekstra for disse pladser, og jeg vil gerne sidde i dem. Flyt venligst til jeres tildelte pladser."

Ældre ægtepar: "Åh, det er ikke så slemt, der er masser af benplads på mine pladser, da jeg har betalt ekstra for det. Jeg hjælper gerne med at flytte din taske, hvis du har brug for det."

Derefter kom flypersonalet til undsætning, da køen af passagerer, der ønskede at nå deres pladser, voksede sig for lang.

Han: "Denne herre vil have os til at flytte pladser!"

Flypersonalet: "Hr., gå venligst til dine tildelte pladser."

Han: "Her er min billet, disse mennesker sidder i mine pladser. Jeg har betalt ekstra, fordi jeg har brug for benplads."

Flypersonalet henvendte sig til de ældre mennesker: "Undskyld, men I bliver nødt til at flytte til jeres egne pladser, da I ikke har betalt for disse pladser."

Ældre ægtepar: "Pikachuansigt."

I slutningen af sit opslag bemærkede han, at han fik nogle vrede blikke fra andre passagerer ombord på flyet. Dog påpegede han, at han havde betalt ekstra for benpladsen og derfor havde behov for at bestride sine tildelte pladser.

Støttende kommentarer

Indlægget modtog over 2000 kommentarer fra andre Reddit-brugere, og kommentarsektionen var fyldt med forskellige meninger: "Du er uden tvivl ikke den idiot – det er de mennesker. Deres selvhævdende holdning og mangel på selverkendelse er virkelig forbløffende på de værst tænkelige måder," påpegede en anden.

"Sundhed er uden betydning. Du får, hvad du betaler for, ikke hvad folk anser for acceptabelt baseret på din alder. De ældre mennesker vidste, hvad de gjorde," supplerede en tredje.

Kilde: relrules.