8-årig pige mistede livet i tragisk ulykke: Familien så på mens det væltede

20/11/2020 08:55

|

Henrik Rothenbücher

Privatfoto

Mest læste i dag

En familie oplevede en vaskeægte tragedie, da de var ude at gå en tur.

Da familien Maynes var ude at gå en hyggelig familietur midt  i august, havde de aldrig forestillet sig, at de skulle opleve deres værste mareridt.

Det skete dog, da den 8-årige pige Maisy Maynes traskede rundt med sin lillesøster Isla, sin lillebror William, bedstemoren Elisabeth, bedstefaren og familiens lille hund.

På grund af en voldsom vind væltede et stort træ, og det ramte den lille 8-årige Maisy i hovedet. Det skriver det australske medie News.

Bedstefaren forsøgte på bedste vis at redde sit barnebarn, men træet var for tungt at flytte, og uanset hvor godt han prøvede, så kunne det ikke lykkes at redde 8-årige Maisy. Pigen blev erklæret død, da redningsholdet ankom til stedet.

“Det stod klart, at barnets skader var for slemme, og hun var omkommet,” lød meldingen fra politiinspektør hos Kent Politi, Max Turner i en pressemeddelelse.

Også Maisys søster Isla, var blevet ramt af det faldende træ, men heldigvis for hende var det blot nogle af de store grene, der ramte hende. Dette var dog også voldsomt, da det fik den 4-årige til at bløde kraftigt, og hun blev fragtet på hospitalet. Heldigvis kom hun sig.

Familien startede efterfølgende en indsamling, og der er i skrivende stund samlet knap 300.000 kroner sammen til familien.