36 timer efter fødslen forlod hans forældre ham: Væmmedes ved hans udseende

24/08/2023 19:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Instagram
Han så det sidste til sine biologiske forældre 36 timer efter fødslen.

Mest læste i dag

36 timer efter Jono Lancaster kom til verden, havde hans forældre allerede forladt hans livsscene.

De blev overvældede af barnets udseende, da 38-årige Jono Lancaster blev født med den sjældne Treacher Collins-syndrom, som medfører en ansigtsdeformitet, rapporterer Daily Mail.

"De mennesker, der adopterede mig, fortæller, at begge mine biologiske forældre blev chokerede af mit udseende. De havde ingen følelsesmæssig forbindelse og forlod sygehuset uden mig," deler Jono Lancaster med Daily Mail.

Heldigvis skulle der kun gå nogle uger, før Jono Lancaster blev adopteret af Jean Lancaster, hans adoptivmor. Jean modtager ros ikke kun for at være enlig mor, men også for at have adopteret andre børn med særlige behov.

"Hun har altid fortalt mig, at hun ikke kunne lade være med at smile, da hun så mig første gang, og at hun følte en øjeblikkelig forbindelse, da hun holdt mig første gang."

Jono Lancaster bar dog på en længsel, der skulle opfyldes gennem kontakt med hans biologiske forældre.

Derfor tog han initiativ til at søge kontakt med dem, da han var i midten af tyverne. Desværre blev resultatet atter en tragedie.

Han blev endnu engang afvist, da hans biologiske forældre ikke ønskede nogen form for kontakt.

"Det gjorde ondt, men jeg følte stolthed over at have forsøgt. Med den opbakning, jeg havde omkring mig, og den tankegang jeg vedligeholdt, gik jeg videre i livet fyldt med kærlighed og taknemmelighed for det liv, de har givet mig."

Efter at være blevet afvist af sine biologiske forældre, har den nu 38-årige Jono kæmpet for at omfavne sit udseende. Dette har ført til, at han ofte undlader at betragte sig selv i spejlet.

"Hver gang jeg så min refleksion i spejlet, fyldte jeg mig selv med vrede og selvforagt. Til sidst holdt jeg op med at se mig selv," forklarer han.

Til sidst erkendte han, at han kunne bruge sin situation positivt. I dag bruger han sin tid på at holde foredrag om sin egen rejse i håb om at inspirere andre.