22-årige kvinde lagde billede ud på nettet: 37 minutter senere gik den pinlige rædsel op for hende

09/12/2023 09:10

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
Den 22-årige kvinde delte et billede på nettet. Først 37 minutter efter gik det op for hende, hvad hun havde delt

Mest læste i dag

22-årige Shannan Butt tog og delte, hvad hun troede var det ideelle badeværelses-selfie på hendes personlige Instagram-konto. Cirka 30 minutter senere indså hun imidlertid, at der var mere på billedet end bare hende selv, da hun opdagede en overset detalje.

På billedet stod Shannan i midten iført en kasket og solbriller, mens hendes kæreste, Harry, uheldigvis blev fanget i baggrunden med et spejlbillede, der viste ham i en mindre flatterende position, mens han tørrede sig bagi.

Da den 22-årige checkede sin Instagram-konto 37 minutter senere, opdagede hun den pinlige detalje og slettede straks billedet. Efterfølgende delte hun den akavede situation med sine venner, der overtalte hende til at dele det igen, denne gang på Twitter.

Foto: Privat

"Som om jeg havde dette billede oppe på min Insta i 37 minutter, før jeg opdagede, at min kæreste bogstaveligt talt tørrer sin røv i spejlet bag mig," skrev hun på Twitter, ledsaget af det tidligere fjernede billede.

Kort efter at have delt det på Twitter, fik hendes opslag hundredevis af kommentarer og over 125.000 likes. Mange kommentarer undrede sig over, hvorfor Harry stod op, mens han udførte denne handling.

Foto: Privat

"Hvorfor står han op? Hvem gør det?" spurgte en person, mens en anden skrev: "Stående aftørring? Respekt."

Shannan forklarede senere, at hun blot tog billedet impulsivt, da hun var på badeværelset, og Harry kom ind. Hun nævnte det i en gruppechat, hvor en ven overtalte hende til at dele det på Twitter for sjov.