Søvnekspert deler trick: Trepunkts teknik, der får dig til at sove som en baby.

29/07/2023 13:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok @snaprecover
Har du svært ved at falde i søvn? Så er denne teknik måske noget for dig.

Mest læste i dag

Videoen er delt af eksperterne SnapRecover, der specialiserer sig i kuldeterapi. I denne video demonstrerer en søvnekspert iført blå scrubs en beroligende akupressurteknik, som gør det nemt for dig at efterligne bevægelserne, hvis du beslutter dig for at prøve det.

I klippet guider personen dig trin for trin gennem trykpunktsteknikken med en beroligende stemme. Her er, hvordan du gør det:

Sådan er teknikken

Teknikken går ud på at placere tre fingre (pege-, lang- og ringfinger) på dit indre håndled, tæt på håndledsfolden. Dette hjælper dig med at finde det punkt, hvor du skal udføre et let tryk, placeret hvor din lillefinger er. Anvend nu et midlertidigt pres på dette specifikke punkt "lige mellem de to sener" i cirka et minut. Derefter fortsætter du med et konstant tryk i et par sekunder, mens du holder øjnene lukkede. "Og se nu, hvor let du falder i søvn," slutter videoen.

Det er værd at bemærke, at stimulering af Nei Guan-punktet (som er placeret tre fingres bredde under håndledsfolden) i akupressur er en velkendt metode til at hjælpe med kvalme, opkastning og fremme afslapning.

Delte meninger

Nogle brugere var dog ikke helt overbeviste om tricket. En skrev f.eks.: "Hånden skal være i 'lev længe og triv' position!"

En anden skrev: "Det virker! Jeg skriver faktisk dette i søvne."