Søvnekspert afslører simpelt trick til at stoppe din partners snorken - og det koster ingenting

11/06/2024 12:21

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
Der er intet mere irriterende end at prøve at sove, men blive holdt vågen hele natten af en snorkende partner.

Mest læste i dag

Selvom der findes mange forskellige metoder til at løse dette problem, har en ekspert afsløret to enkle tips til at stoppe din partner fra at snorke.

Og bare rolig - du behøver ikke at stikke noget op i næsen eller munden med disse tips. Alt, hvad du skal bruge, er en pude for at få en god nattesøvn uden snorken.

James Leinhardt, grundlægger og direktør af Levitex, der udvikler puder og madrasser, har delt sin viden på det sociale medie TikTok. I en video forklarer han, hvordan en pude kan påvirke din (eller din partners) snorken om natten.

"Der er to måder at stoppe din partner fra at snorke," siger han i videoen på det sociale medie ifølge The Sun.

Ved præsentationen af den første mulighed, så man en kvinde lægge en pude over hans hoved, mens han med et glimt i øjet sagde: "Første mulighed er at kvæle dem."

Den anden mulighed er mere praktisk og kræver ikke, at du kvæler din partner med en pude.

"Den anden mulighed er at få din partner til at ligge på siden og bruge en pude, der løfter hovedet fra sengen, så nakken holdes i en neutral position i linje med resten af rygsøjlen. Red dig selv," forklarer han.

Videoen har tydeligvis imponeret mange, da den hurtigt opnåede over 60.000 visninger. Den fik også 1.567 likes, 62 kommentarer og 334 delinger på kort tid, hvilket vidner om en positiv modtagelse.

Flere brugere på det sociale medie kommenterede den virale video og delte deres egne metoder til at få en partner til at stoppe med at snorke.

"Jeg laver et lille hop, så madrassen gynger, og det ordner ham længe nok til, at jeg kan falde i søvn, men jeg kunne vel prøve din måde," skrev en bruger.

"Jeg klemmer hans næse, så han vågner lidt og justerer sin position," skrev en anden.

"Han kæmper med sin pude om natten! Krøller den sammen i en kugle og lægger sig på madrassen! Jeg er fanget med snorken for evigt," kommenterede en tredje.

"Min mand snorker på alle sider, han sover på," skrev en fjerde.

Ifølge det britiske sundhedsvæsen er snorken forårsaget af ting som tunge, mund, hals eller luftveje i næsen, der vibrerer, når du trækker vejret.

"Det sker, fordi disse dele af din krop slapper af og snævrer ind, når du sover. Du er mere tilbøjelig til at snorke, hvis du er overvægtig, ryger, drikker for meget alkohol eller sover på ryggen," lyder det ifølge The Sun.