En Shaolin-munk møder MMA-kæmper i boksning - han ender med at blive tævet

02/03/2024 22:48

|

Nicolai Busekist

En Shaolin-munk mødte en MMA-kæmper i boksning og viste sig at være (meget) ulige.

Mest læste i dag

En Shaolin-munk, der hævdede også at være kung-fu-mester, mødte en MMA-kæmper i bokseringen. Det viste sig meget hurtigt, at det ikke var en lige kamp, da han blev nedkæmpet på kun 10 sekunder.

Derfor fandt denne Shaolin-munk også ud af, at det ikke har helt så klogt at tage udfordringen op mod en MMA-kæmper. Han kan dog glæde sig over, at der blot var tale om en opvisningskamp. Og at aftalen var, at der skulle bruges regler fra boksning!.

Derfor brugte de to mænd kun deres hænder. Alligevel viste opgøret sig at være meget ulige. Adskillige gange faldt den såkaldte Shaolin-munk til jorden på grund slagene fra sin modstander. Og alt dette fandt sted midt i et indkøbscenter, skriver mediet Actu MMA.

MMA-krigeren lagde ikke engang det store pres på sin modstander. Størstedelen af hans slag ramte dog målet, da han stod overfor en åbenlyst uerfaren modstander.

Kampen bød derfor på overfladiske bevægelser, dårlig præcision, og at han endda vendte ryggen til sin modstander. Derfor var der tale om en kamp, der helt afgjort var tabt på forhånd.

Selvom det ikke var en professionel kamp, tiltrak den mange tilskuere inde i det store indkøbscenter. Efter et sidste venstre hook og en lige højre, sluttede kampen. Shaolin-munken faldt til jorden en sidste gang.

I forbindelse med One Championship 158, stod et tidligere medlem af et Shaolin-tempel, Xie Wei, over for en professionel MMA-kæmper i form af Reece McLaren.

Denne gang fandt kampen sted i mere professionelle rammer. Efter fire vilde minutter i 1. runde, tabte Xie Wei ved en submission.