Efter nederlag: Nu sætter Holger Rune ord på det

22/05/2023 08:34

|

Thea Andersen

Foto: Wikimedia Commons
Den danske tennisstjerne sætter nu ord på gårsdagens nederlag.

Mest læste i dag

Desværre endte den danske fest i Rom ikke som den 20-årige nordsjællænder og hele Danmark havde håbet.

Holger Rune tabte Masters 1000-finalen i Rom i to sæt (7-5, 7-5) til en velspillende Daniil Medvedev, der tog sin første grus-titel.

Dermed har Holger Rune tabt to Masters 1000-finaler i år, men det slår ham ikke ud. Han ser i stedet positivt på nederlaget og håber på, at han lærer af det.

- Min følelse lige nu er selvsagt ikke den bedste. Men jeg kan også kigge tilbage på, hvad der indtil videre har været en god grussæson for mig.

- Jeg har været i tre finaler i fire turneringer. Derfor kan jeg ikke brokke mig. Som de fleste ved efterhånden, er jeg meget ivrig efter at vinde titler. Jeg har været tæt på. Forhåbentlig lærer jeg af det, siger Rune på ATP's hjemmeside ifølge B.T.

Han fortsætter med at forklare, at han havde ekstra nerver på, da han gik ind til finalen.

Disse nerver var blandet med "for mange forventninger" efter lørdagens semifinale, hvor han fandt storspillet frem og slog Casper Ruud med cifrene 7-6, 4-6, 2-6.

Blandt favoritterne

Næste opgave for den danske tennisstjerne bliver grussæsonens højdepunkt, French Open.

Her er Holger Rune ifølge TV 2 blandt turneringens favoritter - og vi krydser fingre for, at han allerede har "lært af det" og når hele vejen, når den franske Grand Slam begynder den 28. maj.