Vilde tilbud i weekenden: Slikgigant åbner for drive-in lagersalg

16/03/2021 12:20

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Har du en sød tand, eller er du måske en tilbudsjæger?

Så skal du sætte kryds i kalenderen for den kommende weekend.

Slikgiganten Carletti har nemlig på sin hjemmeside oplyst, at der i weekenden vil være et kæmpe lagersalg, fra virksomhedens lager i Skødstrup – det skriver SE og HØR.

Så er man meget glad for p-tærter eller skumbananer, er der meget muligt ganske store summer penge at spare. Eksempelvis kan tilbuddet om hele 3 kilo p-tærter for 200 kroner, eller 900 gram bolsjer eller Big Ben-karameller for bare 50 kroner.

Men ikke nok med det, det er nemlig ikke udelukkende Carletti slik der bliver solgt ud af. Derfor vil der også være mulighed for at få fingrene i produkter fra Jakobsen og Evers.

Carletti oplyser dog samtidig, at der til drive-in lagersalget vil være stort fokus på sikkerhed og afstand, så folk kan føle sig trygge, mens de handler slik til lange tiders forbrug.

”Salget foregår direkte til biler, og man skal derfor møde op på fabrikken i sin bil og forblive i den. Man for udleveret en bestillingsseddel, krydser af og betaler, hvorefter man får sine varer udleveret direkte til bilen, og herefter forlade pladsen,” – skriver Carletti på hjemmesiden.

Lagersalget finder sted ved Carlettis fabrik i Skødstrup på lørdag fra klokken 09 til 14, og man kan finde mere information på Carlettis hjemmeside.