Vandt 1 million i Lotto: Så købte han noget, han ikke havde købt i 55 år

20/04/2023 09:53

|

Thea Andersen

Foto: Shutterstock.com Foto: Shutterstock.com
En ældre herre fra Midtjylland nåede ikke at være millionær ret længe, da han for nyligt vandt 1.000.000 via Lottos Millionærgaranti. Han har nemlig købt en fabriksny bil efter over et halvt århundrede med brugte biler.

Mest læste i dag

Efter et langt liv med brugte biler vidste en ældre herre fra det midtjyske lige præcis, hvad han ville gøre anderledes, da han for nyligt vandt 1.000.000 kroner takket være Lottos Millionærgaranti.

Hverdagen skulle køre videre, som sædvanligt – bortset fra, at han for første gang i årevis ville ud at køre i en splinterny bil, skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

- Det var dejligt at være millionær, men jeg er det ikke længere. Jeg har nemlig prøvet – for første gang i 55 år – at købe en ny bil i stedet for en brugt, beretter manden.

Han fortæller, at det trods den rare duft af ny bil var en lidt bittersød oplevelse nede hos bilforhandleren.

- Sidste gang jeg købte en ny bil, det var i ’68, så det rykkede da lidt i mig, da jeg kørte kortet igennem og så det store beløb. Det var da ubehageligt, fortæller han, før han tilføjer:

- Men så nyder jeg det til gengæld, hver gang jeg sætter mig ind i bilen.

Udover den nye bil, så ER der dog også andre nye forhold i hverdagen, der ikke er, som de plejer for den ældre mand.

- Jeg har også tilgodeset børnene en smule, og det føles nu også dejligt, at de på den måde kan mærke, at den gamle er kommet til penge, fortæller han og fortsætter:

- Og så spekulerer jeg lidt i, om der skal nye vinduer i mit hus og måske lidt hulmursisolering. Det tror jeg, vi skal i gang med, når vi får lidt bedre vejr, så man kan pille de gamle vinduer ud. Jeg har tidligere altid selv gjort tingene, eller også har det været ungerne, der måtte stå for skud og hjælpe til – men nu vil jeg betale andre for gøre det. Med en hel million, så kan man jo tillade sig en lillebitte smule.

Læs mere om Millionærgarantien her.