Utallige iPhone-ejere oplever stort problem: Apple arbejder på fuldt tryk

16/05/2024 12:32

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Er du en af dem, der har oplevet problemet?

Mest læste i dag

Er der noget mere irriterende om morgenen end den skingre alarm fra ens telefon?

Det kan faktisk blive værre - hvis alarmen slet ikke fungerer.

En fejl i iPhone's alarmfunktion har ført til massiv frustration og vrede blandt brugere, der normalt regner med deres telefon som vækkeur.

BBC rapporterer, at adskillige iPhone-brugere ikke modtager lyd fra deres alarmer, hvilket øger risikoen for at forsove sig.

Apple har bekræftet, at de er klar over problemet og arbejder på en løsning. Dog har firmaet været tilbageholdende med at give detaljer om, hvad der forårsager fejlen eller hvilke modeller der er berørt.

Brugernes vrede

På sociale medier har utilfredsheden spredt sig med brugere, der deler deres irritation. Nogle gætter på, at problemet kunne hænge sammen med Apples "opmærksomhedsfunktion", der regulerer lydstyrken afhængigt af, hvor meget brugeren ser på skærmen.

Dette tekniske problem har også ført til gætterier om, at telefonens placering, som om den ligger med skærmen opad eller nedad, kunne have indflydelse på alarmens funktion.

Apple har stadig ikke fremlagt nogen officielle forklaringer eller mulige løsninger på problemet. Indtil en løsning findes, anbefales det at brugerne finder alternative måder at sikre, at de vågner til tiden.